Τα δύο διλήμματα του Ουζουνίδη εν όψει Σέλτικ | Πρωτη news sport

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς
τις τελευταίες ημέρες για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Σέλτικ, που θα γίνει την Τετάρτη στη Γλασκώβη. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως αντιμετωπίζει δίλημμα για δύο θέσεις στο βασικό σχήμα. Η πρώτη αφορά αυτή του παρτενέρ του Μάρκο Λιβάγια στην επίθεση. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στη Γαλατάσαραϊ έχει πολλές πιθανότητες, αφού συν τοις άλλοις η ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στις αντεπιθέσεις. Τη θέση διεκδικεί και ο Λούκας Μπογέ, που μπορεί να προσφέρει τόσο ως ακραίος όσο και σαν σέντερ φορ έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις. 


Η δεύτερη θέση που προβληματίζει τον Εβρίτη τεχνικό είναι αυτή του δεύτερου κεντρικού χαφ, δίπλα στον σίγουρο Αντρέ Σιμόες. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ξεκίνησε στο φιλικό της Τρίτης, αλλά ο Άλεφ ίσως προτιμηθεί επειδή είναι ψηλότερος και μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στις στημένες φάσεις, όπου η «Ένωση» αντιμετώπισε προβλήματα και σίγουρα θα πιεστεί στη Σκωτία. 

Για τις άλλες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: Μπάρκας στο τέρμα, Λόπες αριστερά, Μπακάκης δεξιά, Οικονόμου και Λαμπρόπουλος στην άμυνα (αουτσάιντερ ο Τσόσιτς), Σιμόες, Μάνταλος, Μπακασέτας και Λιβάγια.
 
Top