ΑΕΚ: Προπόνηση και μεταγραφικά σενάρια | Πρωτη news sport

Με τους γνωστούς απόντες, Ντμίτρο
Τσιγκρίνσκι και Γιώργο Γιαννούτσο, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά κι ενώ έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τις αναμετρήσεις με τη Σέλτικ (8 και 14/8) για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Για τους αγώνες με τους Σκωτσέζους ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει - πλην των δυο τραυματιών - και τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός μέσος, πάντως, πιθανότατα θα μείνει στην «Ένωση», σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του μάνατζέρ του στην ιστοσελίδα expressen.se. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίρο Γιάγκανιατς «ο Άστριτ δεν πάει στην Γκέτεμποργκ, αλλά μένει στην ΑΕΚ. Είναι οριστικό. Η Γκέτεμποργκ ήρθε με μια σπουδαία πρόταση τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά.
Το κλαμπ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο, όμως όλα τα κομμάτια του παζλ δεν μπήκαν στη θέση τους και αυτό σχετίζεται με πράγματα στην Ελλάδα».

Εν τω μεταξύ, από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύστηκαν τα σενάρια από Ιταλία και Αγγλία που ήθελαν Κιέβο Βερόνα και Μπόρνμουθ να έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους» για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα.
 
Top