Η Γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ Κορίνθου νίκησε τον Εθνικό Καλαμάτας με 2-0 | Πρωτη news spor

Αγχωτική νίκη για τον Άρη στην
πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την σκληροτάχηλη ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας με 2-0.

Με λύσεις τις τελευταίας στιγμής ο προπονητής Τσουμάνης Γιώργος προσπάθησε να μπαλώσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το πρωί. Ετσι τερματοφύλακας έπαιξε η Χριστίνα Μιχαλοπούλου διότι η μεν βασική Κοτσώνη έχει κάνει εγχείρηση, η δε αντικαταστατριά της Κορμπάκη αρρώστησε. Ετσι η Μιχαλοπούλου που για πρώτη φορά κάθησε κατω από τα δοκάρια έδειξε στις συμπαικτριές της ότι θα καπαρώσει αυτή την θέση. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εθνικός Καλαμάτας προσπάθησε με πολύ καλή 'αμυνα να κρατήσει μακρυά τις επιθετκές του Άρη και στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε . Στο δεύτερο όμως ο Αρης ήταν κατεγιστικός και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ τερματοφύλακας του Εθνικού όμως είχε αντίθετη άποψη.Ήρθε όμως η Βαρσαμή και με ένα κεραυνό φάουλ από 30-35 μέτρα έγραψε το 1-0. Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει ο Αρης όμως δεν τον άφησε να ελπίζει και ήρθε η Βουρλιωτάκη στο 91 και με δεξί πλασέ έγραψε το 2-0.
Η διαιτητές από την Αργολίδα Σιαχάμη-Γκουριώτης-Τσιλογιάννη πολύ καλοί.
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ( ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ) Μιχαλοπούλου -Πετροπούλου -Δήμα λ.τ ( 45 Βέρρα) (85 Βουρλιωτάκη ) -Παπαντωνίου - Δαρσινού-Λιάπη -Λουφάκη ( Δερμεντζόγλου )-Παπαγεωργίου -Γαλάνη -Μπίτζα -Βαρσαμή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Λαμπρόπουλος ) Δημητρακοπούλου -Καλύβα -Παναγιωτακοπούλου ( 55 Σακκά ) -Πουλακίδα -Τσανάκου-Κομινάκη (46 Γιαννοπούλου Α ) -Βούτσα -Σπηλιοπούλου -Γιαννοπούλου .Λ ( 79 Τσιγαρού )-Λεμπέση ( 66 Τσαμπούκου ) -Φιλανδριανού.
 
Top