Νταμπίζας στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Εσείς φταίτε για όλα» | Πρωτη news sport

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό
μετά την πολύ κακή εμφάνιση και τη συντριβή με 4-0 σκορ που γνώρισε το βράδυ της Κυριακής από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Νταμπίζας τα έψαλε στους παίκτες του «τριφυλλιού» στη συνάντηση που συγκάλεσε στο Κορωπί.
Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας εξαπέλυσε μύδρους εναντίον των ποδοσφαιριστών, χαρακτηρίζοντάς τους ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για την πολύ κακή εκκίνηση του συλλόγου στο πρωτάθλημα.
«Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζεται στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε "λύσσα" για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια.
Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή», ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες ο Νίκος Νταμπίζας.
Πάντως οι παίκτες δεν έμειναν αμέτοχοι μετά την ομιλία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με κάποιους εξ αυτών να παίρνουν επίσης τον λόγο για να εκφράσουν την άποψή τους.
 
Top