Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας με τους ομογενείς για το συνέδριο της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά | Πρωτη news sport


 Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα, 10 Ιουνίου ο ομογενής Σταύρος Μαθές, μέλος της επιτροπής 
για τη διεκπεραίωση του 34ου Συνεδρίου της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά στο Μόντρεαλ, όπου παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ομογένεια, όπως  το επόμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δραστηριότητα του Θερινού Ελληνικού Σχολείου για τους νέους ομογενείς, μιας σημαντικής δράσης που θα πραγματοποιηθεί για όγδοη συνεχή χρονιά στην Καλαμάτα και θα έχει διάρκεια ένα μήνα.


Ο κ. Αλευράς εξέφρασε την  άποψη ότι οι ομογενείς μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση του τουρισμού, στην προβολή των αγροτικών μας προϊόντων και σε πολλούς άλλους τομείς, γιατί αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό.
 
Top