ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΑΖΙ!! | Πρωτη news sport

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στο κτήμα «ΜΑΛΛΙΟΥ» στο Κιάτο Κορινθίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και η χοροεσπερίδα
των Αρκάδων Κορινθίας.

Με κεντρικό σύνθημα «ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ!» και σε μια κατάμεστη αίθουσα από τους συμπατριώτες και φίλους μας,  επιβεβαιώθηκε η κοινή πορεία  των δυο Αρκαδικών φορέων, του Συλλόγου Αρκάδων «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» και της Ένωσης Αρκάδων  «ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟΝ».
Το ζεστό αδελφικό κλίμα, η αειθαλής δημοτική μουσική που πλαισίωνε την εκδήλωση, οι λεβέντικοι παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά του χορευτικού τμήματος, η άψογη εξυπηρέτηση της επιχείρησης «ΜΑΛΛΙΟΥ», η αθρόα προσέλευση των πατριωτών και φίλων μας, «επισήμων» και «ανεπίσημων», χαρακτήρισε την επίπονη προσπάθεια μας που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό μας χαροποίησε όλους ιδιαίτερα.
Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τα  μέλη μας, όλους ανεξαιρέτως τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους χορηγούς μας!
Υπογραμμίζουμε δε, με αποδέκτες προς πάσα κατεύθυνση, πως η εκδήλωση μας είχε καθαρά πατριωτικό χαραχτήρα με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των Αρκάδων και όχι της πολιτικής χροιάς που κάποιοι  βιάστηκαν  να της αποδώσουν. Επιδίωξη μας είναι η κοινή πορεία, η ανάδειξη και η συνεχής πρόοδος του Αρκαδικού στοιχείου στην Κορινθία , υπηρετώντας τον Πολιτισμό και το κοινωνικό σύνολο!

Ευχές μέσα από την καρδιά μας για μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία, αισιοδοξία και γαλήνη!              
 
Top