Θ. Μαρίνης και Κ. Λέγγας δήλωσαν ότι ΔΕΝ θα διεκδικήσουν το δήμο Σικυωνίων! | Πρωτη news sport



Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ανοιχτή συγκέντρωση της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Σικυωνίων προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις
για τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για τις ερχόμενες εκλογές στο δήμο Σικυωνίων! Στη συγκέντρωση ήταν περίπου 150 άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο.

Στην ανοιχτή συγκέντρωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Θ. Μαρίνης (πρώην αντινομάρχης), Κ. Λέγγας (πρώην δήμαρχος Στυμφαλίας και περιφερειακός σύμβουλος), Σ. Παπαθεοφάνους (περιφερειακός σύμβουλος), Α. Παπαγγελόπουλος, Κ. Σπανός, Χ. Ζαχαριάς, Ν. Ζαχαρόπουλος, Χ. Βυτινιώτης, Δ. Τσίρος, Β. Ζάρκος (πρώην δημοτικός σύμβουλος) τοπικοί πρόεδροι κα. Αυτό που συζητήθηκε από όλους είναι η δημιουργία μίας ανεξάρτητης κίνησης για τη διεκδίκηση του δήμου Σικυωνίων.
Από τα παραπάνω πρόσωπα που αναφέρουμε το λόγο πήραν οι κκ. Μαρίνης, Λέγγας, Ζαχαριάς, Βυτινιώτης, Παπαγγελόπουλος και Τσίρος.

Ιδιαίτερα όμως σχολιάστηκαν οι τοποθετήσεις του πρώην αντινομάρχη κ. Θ. Μαρίνη και του πρώην δημάρχου Στυμφαλίας κ. Λέγγα.

Ο κ. Μαρίνης ενώ είχε μία πολύ καλή- συνοπτική τοποθέτηση για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης κίνησης στο δήμο Σικυωνίων κλείνοντας ανέφερε:«Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ αυτή τη φορά με τα δημοτικά δρώμενα του δήμου μας…».


Ο κ. Λέγγας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να υπάρξει ανανέωση στα πρόσωπα αλλά και αυτή με κριτήρια. Θα μπορούσε να γίνει ένα γκάλοπ πέντε ημερών όπου θα έβγαζε έναν υποψήφιο που θα είναι επικεφαλής της ανεξάρτητης κίνησης για το δήμο Σικυωνίων». Αυτή η πρόταση σχολιάστηκε αρκετά και έγιναν και θετικά σχόλια.

Εντωμεταξύ ο κ. Λέγγας νωρίτερα σε δήλωσή του , παρουσία και άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ, έξω από την αίθουσα ανέφερε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος για το δήμο Σικυωνίων όπως ακουγόταν αλλά θα είναι ξανά υποψήφιος για τις περιφερειακές εκλογές!                                      korinthiannews
 
Top