(Φωτογραφίες)"Βούλιαξαν" το Κιάτο οι Αρκάδες Κορινθίας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους | Πρωτη news sport



Εξαιρετικά επιτυχημένη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των δύο Αρκαδικών Συλλόγων  Κορινθίας
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος Μάλλιου στο Κιάτο  , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας των Αρκάδων. Τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της εκδήλωσης, αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους παριστάμενους        Αρκάδες και φίλους να αισθανθούν σε οικείο περιβάλλον και να καμαρώσουν τα χορευτικά συγκροτήματα του  συλλόγου «Το Μαίναλο»
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον Νίκο Νικολόπουλο υπεύθυνο της εφημερίδας "Παναρκαδική"του Συλλόγου το «Μαίναλο» και τον Γιάννη Καραπανάγο  Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»
Στη συνέχεια οι Πρόεδροι των Συλλόγων Μαίρη Τσαντίλα και Γιώργος Κουρεμένος  αφού  ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους εκ μέρους των δύο Συλλόγων για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκαν καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη, να είναι μια χρονιά καλύτερη, από αυτήν που βιώσαμε!  Ακολούθησε  αναφορά ,στη σπουδαία  ιστορία της Αρκαδίας από την κ. Τσαντίλα.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ Πέτρος Τατούλης,ο οποίος έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και αφού  συνεχάρη τα Δ.Σ. για την ενωτική εκδήλωση ευχήθηκε αυτό το ενωτικό κλίμα να ευοδωθεί και για όλη την Πελοπόννησο ,καθώς και για όλη τη χώρα.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε  με την απονομή βραβείων στους Αρκάδες μαθητές που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας .
 Ηεκδήλωση συνεχίστηκε με την Γιώτα Κουρεμένου ,υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων ,η οποία παρουσίασε τα χορευτικά  συγκροτήματα του Συλλόγου το «Μαίναλο»
Τα   χορευτικά του συλλόγου με τις όμορφες φορεσιές τους, χάρισαν το άρωμα της Αρκαδικής περηφάνιας και λεβεντιάς, σε όλους τους παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήθηκαν.
     Στη συνέχεια οι Πρόεδροι των Συλλόγων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα  δυστυχώς χωρίς εκπρόσωπο της εκκλησίας (αγνοούμε το λόγο)     . 
 Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν πλήθος Αρκάδων και φίλων οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα, ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την γιορτινή εκδήλωση. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν ο βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Δήμας ,ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες , ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Απόστολος Παπαφωτίου,ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος ,ο Αστυνομικός διευθυντής κ. Λεωνίδας Κολαίτης ,ο Δήμαρχος Κιάτου κ. Σπύρος Σταματόπουλος,ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας  κ. Ανίβας  Παπακυριάκος ,οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αγγελος Παπαγγελόπουλος Νίκος Πετρόπουλος, Θανάσης Πισιμίσης , Κώστας Λέγγας,η κ.Μαριλένα Σούκουλη , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης ,ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων  Χρήστος Μελέτης και η Πρόεδρος της Μικρασιατικής Στέγης κ. Βασιλική Ευστρατιάδη ,η κ. Μαρίνα Ταουξίδη Πρόεδρος του Ο.Ε.Β.Ε.,ο Δημήτρης Παυλής υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Τριπόλεως,ο. κ. Ζαραφέτας Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αρκάδων,και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ  Κορινθίας .κ Γιώργος Πατσογιάννης ,τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του ο καθηγητής  του πανεπιστημίου του Ενδιμβούργου ο Γορτύνιος κ.Ηλίας Γιαννικόπουλος  ,επίσης το ζεύγος Σούλη και Ελένη Κωνσταντοπούλου και βέβαια την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο επίτιμος πρόεδρος και των δύο Συλλόγων Τάκης Κωνσταντόπουλος

Μετά τα διαδικαστικά της εκδήλωσης τα μέλη και οι φίλοι των συλλόγων γεύτηκαν τα θαυμάσια εδέσματα του κτήματος Μάλιου τα οποία ήταν σε πλούσιους μπουφέδες
Η βραδιά  συνεχίστηκε μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική απίστευτο κέφι και χορό    

























   
 







Επιμέλεια Μαρία Νικολοπούλου



Οι φωτογραφίες είναι από το κατάστημα του Άκη Μοσχόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε
Τηλ. επικ. 27410-85445 - 6944337180 .Νοταρά  και Δερβενακίων στην Κόρινθο
 
Top