Μόνο ο Ολυμπιακός και ο Τατούλης δεν έχουν αντίπαλο σ΄ αυτή τη χώρα | Πρωτη news sport

          

  Κυρίαρχος του παιχνιδιού για άλλη μια φορά ο Πέτρος Τατούλης στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε στις 01:οο τα ξημερώματα.
Με τεράστια γνώση για το θέμα των στερεών  αποβλήτων ,αλλά και την άσχημη εμπειρία που απέκτησε στη θητεία του ως Περιφερειάρχης  από τις αυθαιρεσίες των αυτοδιοικητικών προσώπων εδώ και 50 χρόνια (οι οποίοι σήμερα μας ζητάνε και τα ρέστα). Με απίστευτη νηφαλιότητα κατατρόπωσε τους πολιτικούς του αντιπάλους στέλνοντάς  τους από νωρίς για ύπνο!
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης σύσσωμη η αντιπολίτευση  με στημένους καυγάδες για ένα τρίωρο προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διακόψουν τη συνεδρίαση. Όταν αυτό δεν επιτεύχθηκε έβγαλαν το δεύτερο χαρτί από το μανίκι  που δεν ήταν άλλο από το να χρησιμοποιήσουν  τους  φιλήσυχους   αλλά χωρίς σωστή ενημέρωση  πολίτες της Οιχαλίας ,ως ασπίδα  στην άγνοιά και την πολιτική  ανεπάρκεια  τους !

Στο τέλος χωρίς λόγο και  αιτία πήραν τα χαρτομόλυβα τους   και αποχώρησαν από την αίθουσα δείχνοντας στον κόσμο την πολιτική τους γύμνια, ιδεών και προτάσεων. Και  βέβαια συνέβη και το κλου της βραδιάς όπου ο κ. Μπούκλης  αποδεικνύοντας τη πολιτική του ανωριμότητα , το έβαλε στα πόδια με αστείες προφάσεις!
Προς τιμήν του Νίκου Γόντικα  και Βαγγέλη Γούργαρη που η παράταξή τους εκπροσωπεί το ΚΚΕ  παρέμειναν μέχρι το τέλος , αναπτύσσοντας την διαφορετικότητα των απόψεων τους.  
Εδώ θα πρέπει να επισημάνω πως είναι θεμιτό να έχεις διαφορετική άποψη και να την καταθέτεις από το να αποχωρείς δίχως πρόταση ,όπως έπραξε ο κ. Δράκος και η παράταξή του, εξαιρουμένων των κ. Λέγγα και Παπαθεοφάνους που άμεσα διαφοροποιήθηκαν και παρέμειναν στην συνεδρίαση. Ο Πέτρος Τατούλης απέδειξε σε αυτό το δύσκολο Περιφερειακό Συμβούλιο πως έχει μια ισχυρή, συμπαγή ομάδα που όταν χρειαστεί πέρα από την γνώση και την εμπειρία της προβάλλει και την ενότητά της. Χθες η παράταξη του Πέτρου Τατούλη έστειλε ισχυρό μήνυμα  προς πάσα κατεύθυνση    πως "η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ " ξεκίνησε ως ανεξάρτητη παράταξη και  έχει την ίδια δυνατότητα και την ίδια ορμή να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου και να τις ξανακερδίσει  χωρίς χρίσματα και επιχρίσματα από κανένα πολιτικό  πατρώνο!
Άλλωστε  υπάρχει και η ρήση «όποιος θέλει ελθέτω πίσω μου»,με μία λέξη όποιος θέλει να ακολουθήσει ,καλοδεχούμενος!

Για την ιστορία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 28 υπέρ,2 κατά και 1 λευκό, οι υπόλοιποι; μην τους ψάχνετε είχαν πάει για ύπνο αδιαφορώντας για το μέλλον του Μοριά και φοβούμενοι το πολιτικό κόστος


Νίκος Νικολόπουλος
 
Top