ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ-Τι ξεχνάει να μας πει η σημερινή δημοτική αρχή; | Πρωτη news sport

ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Η δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων με Δελτίο Τύπου μας ενημερώνει ότι:
[….. συνεχίζει τις παρεμβάσεις της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων, με έργα υποδομών και ανάπλασης που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Ειδικότερα η συγκεκριμένη ανάπλαση που δρομολογείται, αφορά το κεντρικό δρόμο του Κατακαλίου και την επιφάνεια γύρω από την εκκλησία….].

Τι ξεχνάει να μας πει όμως η σημερινή δημοτική αρχή;

Ξεχνάει να μας πει ότι το έργο, παρά την αρνητική ψήφο της μειοψηφίας,  κατακυρώθηκε σε εργολάβο με το «τρομακτικό» ποσοστό έκπτωσης 3%.
Ξεχνάει να μας πει ότι στο ίδιο χωριό, ο ίδιος εργολάβος, εκτελεί και άλλο έργο ανάπλασης το οποίο έχει αναλάβει με έκπτωση 23%.
Ξεχνάει πως προεκλογικά ισχυριζόταν μεταξύ άλλων πολλών που τώρα διαψεύδονται παταγωδώς, ότι ο κος Πνευματικός «μαχόταν» με τους εργολάβους και τους έπειθε να δέχονται να εκτελούν τα έργα με τεράστια ποσοστά έκπτωσης.

Οι Κορίνθιοι όμως τώρα γνωρίζουν.
Και ξέρουν πλέον να ξεχωρίζουν αν αυτή η δημοτική αρχή υπερασπίζεται πραγματικά τα συμφέροντα τους ή αν τελικά όλα όσα εξήγγειλε προεκλογικά δεν ήταν παρά κορώνες υπερβολής που είχαν  μοναδικό στόχο την ψήφο του Δημότη.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
 
Top