Βρέθηκε Νεκρός ο ύποπτος για την δολοφονία στην Αρκαδία... | Πρωτη news sport

Βρέθηκε ο δολοφόνος της 40χρονης μητέρας από την Αρκαδία
και τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.
Η 40χρονη δολοφονήθηκε άγρια στην Βασκίνα Λεωνιδίου και από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν στρέψεις τις υποψίες τους σε έναν 67χρονο συνταξιούχο οικοδόμο με τον οποίον λεγόταν ότι η γυναίκα διατηρούσε σχέση. Ο άνδρας παρενοχλούσε συνεχώς την γυναίκα και της ζητούσε μανιωδώς να ξαναφτιάξουν την σχέση που είχαν πριν από τρία χρόνια.
Εκείνη δεν υπέκυπτε στις πιέσεις ενώ είχε πάει μαζί με τον σύζυγο της στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία. Ο ίδιος της είχε πει πως θα αυτοκτονήσει αν δεν αφήσει την οικογένεια της και γυρίσει πίσω σε αυτόν. Μετά την δολοφονία της 40χρονης οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον 67χρονο, που τελικά βρέθηκε νεκρός μόλις 600 μέτρα από το σπίτι όπου είχε δολοφονηθεί η 40χρονη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας πιθανότατα έχει βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, με φυτοφάρμακο. Κι επειδή δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα του – με την οποία πιθανότατα σκότωσε τη 40χρονη – τα στοιχεία δείχνουν ότι ο συνταξιούχος οικοδόμος ενδεχομένως σκότωσε την 40χρονη και στη συνέχεια πήρε φυτοφάρμακο και αυτοκτόνησε.
Τραγικά πρόσωπα της ιστορίας είναι τα παιδιά και ο σύζυγος της 40χρονης, ο οποίος εξιστορεί με δάκρυα στα μάτια το πως βρήκε την γυναίκα του νεκρή. Τα κομμάτια της τραγικής ιστορίας, αναμένεται να ενώσει και το ημερολόγιο, που σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν στο σπίτι του 67χρονου νεκρού, οι αστυνομικοί. Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συνταξιούχος οικοδόμος, περιέγραφε λεπτομέρειες για τη σχέση του με την 40χρονη μητέρα.
 
Top