ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Πολιτική εκδήλωση – μνημόσυνο σήμερα στο "ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΕΓΡΗ" | Πρωτη news sport



  Πραγματοποιήθηκε σήμερα,Τρίτη 25 Νοέμβρη 2014, στην Κόρινθο ,στο «ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΕΓΡΗ» με αφορμή
τον Εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης ,πολιτική εκδήλωση –μνημόσυνο  , για την απόδοση του οφειλόμενου φόρου τιμής στους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πευματικός , ο Αντιδήμαρχος Χρήστος  Μελέτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φάνης Κουρεμπές ο επικεφαλής της δημοτικής  παράταξης ( Πρωτοβουλίας Πολιτών) Παναγιώτης Ψιλογιανόπουλος  και άλλοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που αρνούνται να ξεχάσουν εκείνους του πατριώτες  που έδωσαν την ζωή τους, προκειμένου η χώρα να διώξει τους Γερμανούς κατακτητές και σήμερα να έχουμε την δυνατότητα να ξαναπούμε το μεγάλο ΟΧΙ  στην νέα κατοχή που υφίσταται ο λαός μας. Την παρουσίαση έκανε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ  Κορινθίας Θόδωρος Βασιλακόπουλος  και ακολούθησε χαιρετισμός και κατάθεση στεφάνου από τον Δημήτρη Παλαιολογόπουλο, γραμματέα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης (Π.Σ.Α.Ε.Ε.Α).

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι  Κορίνθιοι πολίτες (από όλο το Νομό), που αγωνίστηκαν το καλοκαίρι να μην περάσει από το μνημείο ο αγωγός της ΔΕΣΦΑ.
 Η Πρώτη news και οι συνεργάτες της  έχουν κάθε λόγο αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά για την εξέλιξη  της αγωνιστικής κινητοποίησης,αφού πρωτοστάτησαν και  ανέδειξαν  το θέμα της βεβήλωσης  άμεσα .και αποτελεσματικά

ΒΙΝΤΕΟ



















 
Top