Ορκωμοσία αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης- BINTEO | Πρωτη news sport

Στην στην Αίθουσα «Γεώργιος Σάμιος»
, στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.


Για πρώτη φορά το Τμήμα που έχει έδρα την Κόρινθο όρκισε αποφοίτους σε τρεις βαθμίδες, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς.

Μέσα σε 7 χρόνια το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Κορίνθου κατόρθωσε και λειτουργεί πλήρως 3 μεταπτυχιακά προγράμματα, το δε ένα από αυτά αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.

Στην πρόσφατη εξωτερική αξιολόγηση που έγινε στο Τμήμα τα αποτελέσματα ήταν πολύ υψηλά, γεγονός που ενισχύει την ακαδημαϊκή επάρκεια και εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ακαδημαϊκή ανάπτυξη αν υποστηριχθεί το Τμήμα επαρκώς και σε επίπεδο υποδομών. Το Τμήμα πρόσφατα μετακινήθηκε σε νέο κτίριο στην Κόρινθο κάνοντας ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με επόμενο στάδιο την εξασφάλιση σύγχρονων, ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων επιπέδου campus που δυστυχώς αποτελούν ακόμα ζητούμενο.
Orkomosia_Pedis_18_12_2014_4
Απόφοιτοι, καθηγητές, γονείς και φίλοι των αποφοίτων πια σημείωσαν μια σημαντική ημερομηνία στο ημερολόγιό τους σήμερα με αναφορά στην Κόρινθο.
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους και εις ανώτερα.                    ekorinthos
 
Top