ΟΙ” ΓΥΦΤΟΙ” ΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...!!! | Πρωτη news sport

Τελικά όπως όλοι πίστευαν
η δήθεν καταγγελία της Εύης Τατούλη για τον πατέρα της σχετικά με τις ρωτογραφικές προμήθειες ήταν απλά…”μαϊμου” καταγγελία.

Κανένας Πελοποννήσιος δεν πίστεψε ότι η κόρη θα τα έβαζε με το πρότυπο της…!
Διότι δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και βγήκε στο φως ο αληθινός λόγος για τον οποίο τάχα η κόρη τα έβαζε με τον πατέρα.
Κάτι δηλαδή σαν Μαρί και Ζαν Λεπέν….!
Απλά η μικρή Εύη έστρωσε την μπάλα στον περιφερειάρχη, που πάλι ως απο μηχανής Θεός έσωσε…πάλι…την παρτίδα…!!!!!!!!!!
Αν αυτό δεν είναι μικροπολιτική τακτική τότε τι είναι;;;
Και ο λόγος ήταν  ο εξής:
Τον πρώην υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου κατηγορεί για φωτογραφικές προμήθειες στο πρόγραμμα σίτισης αστέγων η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ντίνα Νικολάκου.
Η αντιπεριφερειάρχης με δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχετικά τις χθεσινές καταγγελίες της πολιτευτού της ΝΔ Εύης Τατούλη ότι αποκλείονται από το πρόγραμμα προμηθειών για την σίτιση αστέγων τυροκομικές και πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, υπογράμμισε ότι την ευθύνη γι′ αυτό έχει ο πρώην υφυπουργός τον οποίο κατηγόρησε για μικροπολιτική.
Υπογράμμισε ότι τόσο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου με επιστολή του, όσο και η ίδια, προσπάθησαν να αλλάξουν αυτή την «απαράδεκτη», όπως χαρακτήρισε, διάταξη στην προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε το περασμένο φθινόπωρο και κατάφεραν με επιμονή, όπως είπε, μόνο να προσθέσουν την φράση «και άλλα προϊόντα». «Εμείς είπαμε ότι δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε προϊόντα της Πελοποννήσου» τόνισε. Η αντιπεριφερειάρχης συμπλήρωσε ότι «δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα αγόραζαν μόνον τυριά ΠΟΠ Κρήτης και Νάξου ή κοτόπουλα “ειδικής πτηνοτροφικής εκτροφής” που τρέφονται με 65% δημητριακά».
Η κ. Νικολάκου ανέφερε πως η Περιφέρεια δεν ακολούθησε φωτογραφικό διαγωνισμό. Κάναμε, είπε, ειδική αναφορά «για την απαράδεκτη διαδικασία εκφράζοντας την αντίδρασή μας, τόσο στο περιφερειακό συμβούλιο, όσο και στην οικονομική επιτροπή, όπου η απόφαση είναι ομόφωνη».
 Σε συνέντευξη που έδωσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου απάντησε -μεταξύ άλλων- και στην κριτική που άσκησε η Εύη Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσα από την προσωπική σελίδα της στο facebook.
«Κατά την προσωπική μου άποψη, η κυρία Τατούλη έκανε μια σημαντική παρέμβαση για την παθογένεια διαχρονικά του πολιτικού συστήματος», είπε αρχικά. «Όταν είχε έρθει στα χέρια μου αυτή η προγραμματική, συζητώντας με τον Περιφερειάρχη, είπαμε πως η περιφέρεια δεν την υπογράφει. Αντιδράσαμε, λέγοντας πως θα στείλουμε ένα νέο σχέδιο προγραμματικής στον τότε υπουργό και μόνο αυτό θα υπογράψουμε» είπε στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης, για να προσθέσει: «Ήθελε η κυρία Τατούλη να καυτηριάσει την συγκεκριμένη απόφαση του υπουργείου Κοινωνικής Μέριμνας της προηγούμενης κυβέρνησης και τον κύριο Κεγκέρογλου και βεβαίως τόλμησε να πει την άποψη της». 

«Πιθανόν για την κυρία Τατούλη η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα έπρεπε να αντιδράσει πιο έντονα, να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα, είναι μια δική της άποψη. Είμαι σίγουρη πως ξέρει πολύ καλά πως και ο Περιφερειάρχης, τα μελή της οικονομικής επιτροπής, τα μέλη του Περιφερειακού συμβουλίου αλλά και οι αντιπεριφερειάρχες δεν θα σιωπούσαν ή δε θα συγκάλυπταν οτιδήποτε δεν διακατέχεται με απόλυτη διαφάνεια» είπε κλείνοντας.

 

- www.kalimera-arkadia.gr
 
Top