Καθιστικό: Πώς να Διακοσμήσετε το πιο Σημαντικό Στοιχείο του | Πρωτη news sport

Όταν επισκέπτεστε το σπίτι φίλων ή γνωστών σας το πρώτο μέρος στο οποίο
περνάτε είναι το καθιστικό. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η σημασία αυτού του δωματίου είναι πολύ σημαντική τόσο για εσάς τους ίδιους (καθώς εκεί περνάτε τις περισσότερες ώρες όταν είστε σπίτι) αλλά και για τους καλεσμένους σας.

Ο καναπές είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του καθιστικού. Πάνω σε αυτόν στηριζόμαστε για να χτίσουμε σιγά-σιγά την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Πάμε να δούμε μερικά σαλόνια με ιδιαίτερους και πολύ μοντέρνους καναπέδες και συμβουλές για να τους υιοθετήσετε και εσείς στη δική σας διακόσμηση.
Αν το σπίτι σας έχει μεγάλο ενιαίο χώρο στο σαλόνι προτιμήστε να βάλετε έναν μεγάλο καναπέ και 2 πολυθρόνες σε διαφορετική απόχρωση για να γεμίσετε τον χώρο και να του δώσετε στιλ και χρώμα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε έναν εκρού καναπέ και δύο λαχανί πολυθρόνες και να βάλετε μερικά λαχανί μαξιλαράκια ή ένα λαχανί ριχτάρι πάνω στον καναπέ για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
thehomeissue_saloni05
Στους ενιαίους χώρους ταιριάζουν οι μεγάλοι καναπέδες με πολυθρόνες ή καρέκλες σε διαφορετικές αποχρώσεις για να γεμίσουν τον χώρο.
Αν ο χώρος του σαλονιού είναι πολύ μεγάλος μπορείτε να πάρετε έναν γωνιακό καναπέ που να δημιουργεί 2 γωνίες αντί για μία. Μία καλή λύση είναι να προσθέσετε στη μέση του χώρου μία βιβλιοθήκη που θα χρησιμεύσει ως τεχνητό διαχωριστικό από τη τραπεζαρία ή την κουζίνα.
Σε μεγάλους χώρους ένας γωνιακός καναπές με 2 γωνίες θα ταιριάξει πιο εύκολα
Σε μεγάλους χώρους ένας γωνιακός καναπές με 2 γωνίες θα αναδείξει καλύτερα τις μεγάλες επιφάνειες του χώρου.
Ένας γκρι καναπές είναι μία καλή επιλογή για μοντέρνα σαλόνια. Στον ουδέτερο καμβά του γκρι καναπέ έχετε τη δυνατότητα να «παίξετε» με πολύχρωμα μαξιλάρια ή ακόμα και να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία με ωραίο σχέδιο πίσω από τον καναπέ.
Ο γκρι καναπές μας αρέσει γιατί είναι ευκολοσυνδύαστος
Ο γκρι καναπές μας αρέσει γιατί συνδυάζεται εύκολα με την υπόλοιπη διακόσμησή σας.
Αν θέλετε κάτι πιο πρωτότυπο μπορείτε να επιλέξετε καναπέδες χωρίς πλάτη και να τοποθετήσετε μερικά μαξιλάρια που διαμορφώνονται εύκολα και είναι πολύ άνετα.
Ο καναπές χωρίς πλάτη είναι μια μοντέρνα αλλά άβολη επιλογή
Ο καναπές χωρίς πλάτη είναι μια μοντέρνα αλλά κάπως άβολη επιλογή.
Οι χαμηλοί καναπέδες είναι μόδα αλλά είναι περισσότερο για άνεση και χαλάρωση παρά για βολικό κάθισμα καλεσμένων. Είναι ωστόσο μία πολύ καλή επιλογή για σπίτια με χαμηλό ταβάνι.
Οι χαμηλοί καναπέδες είναι κατάλληλοι για χαμηλά ταβάνια
Οι χαμηλοί καναπέδες είναι κατάλληλοι για χαμηλά ταβάνια.
Τα έντονα χρώματα δίνουν πάντα μοντέρνα πινελιά σε έναν χώρο αρκεί να τοποθετηθούν και συνδυαστούν σωστά.
Δώστε χρώμα στον καναπέ σας για να δώσετε μοντέρνα πινελιά στο σαλόνι σας
Δώστε χρώμα στον καναπέ σας για να δώσετε μοντέρνα πινελιά στο σαλόνι σας
Μερικές φορές οι καναπέδες αποκτούν στιλ με βάση την τριγύρω διακόσμηση. Κάποιοι καναπέδες είναι ουδέτεροι και επηρεάζονται οπτικά από το γενικό στιλ ενός χώρου.
Στο συγκεκριμένο σαλόνι ο καναπες είναι απλός αλλά με την τριγύρω διακόσμηση αποκτάει μοντέρνο χαρακτήρα
Στο συγκεκριμένο σαλόνι ο καναπές είναι απλός αλλά αποκτά μοντέρνο χαρακτήρα σε συνδυασμό με την υπόλοιπη διακόσμηση (που είναι όντως εκπληκτική).
Δώστε βάση στα μαξιλάρια Μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν πάρα πολύ το στιλ ενός σχετικά ξενέρωτου καναπέ.
Τα μαξιλάρια μπορούν να ενισχύσουν εύκολα το στιλ ενός απλού καναπέ
Τα μαξιλάρια μπορούν να ενισχύσουν εύκολα το στιλ ενός απλού καναπέ.

spirossoulis.
 
Top