Μήνυση στον Μητρόπουλο από το γραφείο κηδειών που είχε αναλάβει την αυτοκτονία του! | Πρωτη news sport

Την οργισμένη αντίδραση διάσημου γραφείου
κηδειών προκάλεσε η απόφαση του Αλέξη Μητρόπουλου να μην προχωρήσει τελικά στην αυτοκτονία που είχε προαναγγείλει από το Mega.

Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο ιδιοκτήτης του γραφείου που -όπως ισχυρίζεται- είχε αναλάβει σε αποκλειστικότητα όλα τα διαδικαστικά και γραφειοκρατικά της αυτοκτονίας,δηλώνει εξοργισμένος αλλά και έτοιμος να κινηθεί διαδικαστικά εναντίον του ζώντος Aντιπροέδρου.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα αυτής:

«Ο κύριος Μητρόπουλος με πούλησε! Τόσο εμένα όσο και τους υπαλλήλους του γραφείου μου.

Απέδειξε ότι οι κωλοτούμπες του δεν περιορίζονται μόνο στον χώρο της πολιτικής αλλά και στην πραγματική του ζωή!

Πριν βγει στο Mega το Σάββατο και τους ανακοινώσει την επικείμενη άδοξη λήξη της ζωής του είχαμε συνεννοηθεί για τα πάντα.

Μάλιστα, του είχα πάρει μέτρα για την κάσα, του είχα κόψει αποδείξεις και του είχα φτιάξει και όλα τα απαραίτητα κηδειόχαρτα.

Τα τελευταία ήταν τόσα όσα και οι σταυροί προτίμησεις που είχε συγκεντρώσει στις προηγούμενες εκλογές.

Ακριβώς δήλαδή όσα μου ζήτησε ο ίδιος.

Πέρα από τα διαδικαστικά της κηδείας, είχα επικοινωνήσει – όπως ευγενικά μου ζήτησε- με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να ενημερώσω για την εγκυρότητα της απειλής που είχε εξαπολύσει.

Τους ζήτησα να έχουν σε ετοιμότητα τα ΜΑΤ προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενη αυθόρμητη εξέγερση του λαού μετά την αυτοκτονία. Θα καιγόταν η Αθήνα άμα πέθαινε ο μεγαλύτερος επαναστάτης της αριστεράς.

Παρά τα παραπάνω, ο κύριος Μητρόπουλος, αντί να τηρήσει την υπόσχεσή του με έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια βγάζοντάς μου έξω όλο τον ημερήσιο οικονομικό μου προγραμματισμό.

Δεν θα του κάνω όμως την χάρη να κάνω την πάπια.

Θα τον πάω στα δικαστήρια και θα αποδείξω στον ελληνικό λαό πως είναι κωλοτούμπας στα πάντα».                                                                                                                            komikotragiko
 
Top