ΔΕΥΤΕΡΑ11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ" | Πρωτη news sport



Η Δομή της Τράπεζας Χρόνου
του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλούν στην Ημερίδαπου διοργανώνουνμε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Υγείαςμε θέμα : «Φροντίζουμε την Υγεία μας, η Πρόληψη & η Αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ.  στο κτίριο των μόνιμων Κοινωνικών Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας). Ομιλητής θα είναι ο Εθελοντής Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Παντελής Π. Πολίτης.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στηνΗμερίδα και να λάβετε χρήσιμες συμβουλές - οδηγίες για τηφροντίδα της υγείας σας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Αντί εισιτηρίου μπορείτε να συνεισφέρετε στη λειτουργία των Δομών με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιρασθούν στις άπορες οικογένειες της περιοχής, που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.

Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 
Top