OINIKH EKΔΡOMH ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ | Πρωτη news sport


OINIKH EKΔΡOMH ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ


Η Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ», στα πλαίσια δράσεών της σχετικά με τον οινοτουρισμό, εγκαινιάζει τη διοργάνωση εκδρομών  γνωριμίας με τα οινοποιεία της ευρύτερης περιοχής μας.

Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και περιλαμβάνει επίσκεψη δύο οινοποιείων στην περιοχή της Αρχαίας Νεμέας:
1. το Κτήμα Παλυβού
2. το Κτήμα Αναγέννηση

Με την επιλεγμένη διαδρομή -που θα διασχίσει χαρακτηριστικά σημεία της αμπελουργικής υποζώνης της Αρχαίας Νεμέας- και την γνωριμία από κοντά  με τους οινοποιούς και τα ξεχωριστού στυλ κρασιά τους, θα έχουμε την ευκαιρία:

·        να έχουμε προσωπική επαφή με τους ίδιους τους παραγωγούς και προνομιακή ξενάγηση από εξειδικευμένο συνοδό/γευσιγνώστη (ειδική τιμή για μέλη wine club)
  • να ανακαλύψουμε την ιδιαιτερότητα του κάθε αμπελότοπου και τα χαρακτηριστικά του
  • να γευτούμε τις διαφορετικές εκφράσεις του φημισμένου Αγιωργήτικου
  • να δοκιμάσουμε και άλλες ενδιαφέρουσες ποικιλίες που ευδοκιμούν στην περιοχή
  • να πάρουμε πλήθος πληροφοριών γύρω από το κρασί και την παραγωγή του
  • να δοκιμάσουμε αγαπημένα μας κρασιά ή να ανακαλύψουμε και άλλα
  • να αγοράσουμε σε προνομιακές τιμές, φιάλες κρασιού (σε ειδική τιμή για μέλη wine club)
  • να απολαύσουμε το τοπίο των αμπελιών παρέα με ένα ποτήρι ποιοτικό κρασί και καλή συντροφιά

Τιμή συμμετοχής:
15 ευρώ / άτομο
10 ευρώ / άτομο (για τα μέλη του wine club)

Το πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει: Επίσκεψη-ξενάγηση στα δύο οινοποιεία, γευσιγνωσία κρασιών με πλατώ τυριών- αλλαντικών, συνοδός.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων
ΤΗΛ: 27410 23422 & 6977451531
Email: info@cwc.gr


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Κυριακή 10 Απριλίου 2016


ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  (Άφιξη στις 10.30 πμ)
• Ιστορία του κτήματος
• Επίσκεψη στο κελάρι του οινοποιείου και την γκαλερί γλυπτικής
• Περιήγηση στο χώρο επεξεργασίας της πρώτης ύλης
• Γευσιγνωσία τεσσάρων διαφορετικών ετικετών (3 φρέσκα κρασιά και 1 παλαιωμένο) συνοδεία κρύου πιάτου

ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ (Άφιξη, περίπου στις 13.00)
-Ξενάγηση στον αμπελώνα του κτήματος
-Ξενάγηση στο χώρο της παραγωγής και στο κελάρι
-Γευστική δοκιμή πέντε ετικετών.




 
Top