Οι Κορίνθιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ΝΑΙ στο ασφαλιστικό «έκτρωμα» | Πρωτη news sport

Ψηφίστηκε στην ολομέλεια της βουλής, όπως ήταν
αναμενόμενο, το Ασφαλιστικό-Φορολογικό νομοσχέδιο, με 153 ΝΑΙ από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και 143 ΟΧΙ από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ 4 βουλευτές ήταν απόντες (Ντόρα Μπακογιάννη, Φώφη Γεννηματά, Βλάσης Κωνσταντίνος, Μίχος Νικόλαος)

Οι Κορίνθιοι βουλευτές ψήφισαν:

Θελερίτη Μ.: ΝΑΙ

Ψυχογιός Γ.: ΝΑΙ

Τσιόγκας Γ.: ΝΑΙ

Δήμας Χ.: ΟΧΙ σε όλα, παρών στο 38


Αναμενόμενο και για τους τρεις Κορίνθιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θελερίτη, Ψυχογιό και Τσιόγκα, να ψηφίσουν θετικά στο νομοσχέδιο που «καίει» όλους τους Έλληνες και αφορά το ασφαλιστικό. 
Να δούμε τι θα πούνε όταν βρεθούν κάποια στιγμή οι βουλευτές μας με τους Κορίνθιους. 
Ότι δεν έχουν αφήσει μνημόνια σε βάρος τους που να μην τα ψηφίσουν; Κανένας τους δεν έχει σηκώσει ανάστημα να διαφοροποιηθεί!
Σε ότι αφορά τον Χ. Δήμα ψήφισε ΌΧΙ (παρών στο 38), ότι δηλαδή έκαναν και σχεδόν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ! Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι ψηφίζει και συμφωνεί ακριβώς …με ότι λέει η γραμμή της παράταξής του!
Αναμενόμενη η στάση των Κορίνθιων βουλευτών που έχουν δείξει ως τώρα ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η «καρέκλα τους» και τίποτα άλλο! …
Ότι λέει το κόμμα τους ψηφίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη! 
Κανένας μέχρι τώρα στην Κορινθία δεν σκέφτηκε να διαφοροποιηθεί από την γραμμή του κόμματός του! ΤΥΧΑΙΟ;
ΣΣ. Οι Κορίνθιοι βουλευτές είναι απόντες και από τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν τους Κορίνθιους (ανεργία, κέντρο μεταναστών, αγροτικά προβλήματα …κτλ).
 Εδώ «κρύβονται» και από τις κινητοποιήσεις των αγροτών- εμπόρων στην Κορινθία!
 Οι εκλογές πλησιάζουν!
 Να δούμε ποιοι από τους παραπάνω Κορίνθιους βουλευτές θα «τολμήσουν» να κάνουν περιοδείες στα χωριά της Κορινθίας και να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών! … 
Για να δούμε! …Εδώ είμαστε για να τα υπενθυμίζουμε! 
korinthiannews.gr
 
Top