Κώστας Δημητρόπουλος "Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαθοβουνίου"δείτε φωτό | Πρωτη news sport

Συγχαρητήρια στις Υπερδραστήριες
 Εργαζόμενες Μητέρες του Πολιτιστικού   Συλλόγου  ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ ...!!!   που με αγάπη , ζήλο, φροντίδα και απαράμιλλο πάθος - κέφι , διοργάνωσαν μία υπέροχη βραδιά για όλους εμάς .

Συγχαρητήρια που συνεχίζει απτόητο  κι ενωμένο το χωριό ,να μεταλαμπαδεύει  τις παραδόσεις και τα έθιμά μας στις νεότερες γενεές και κυρίως στις παιδικές ηλικίες ,τα βλαστάρια μας που με υπερηφάνια και έκδηλη συγκίνηση όλοι μας καμαρώσαμε.
Ευχαριστώ εγω προσωπικά κι εκ μέρους του κου Νανόπουλου , που λόγω άλλων υποχρεώσεων αδυνατούσε να παρεβρεθεί  στην εκδήλωση (Επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) από καρδιάς όλους τους Συνδημότες του Δ.Δ. Σπαθοβουνίου  για την θερμότατη υποδοχή και φιλοξενία, αλλά και τον καλό φίλο και συναγωνιστή τον Τοπικό Πρόεδρο Μιχαλόπουλο Παναγιώτη, που δεν απολαμβάνει της καλύτερης μεταχείρισης από την σημερινή Δημοτική Αρχή για την καλυτέρευση της Καθημερινότητας των κατοικων της περιοχής και την επίλυση των ελλείψεων σε μικρές η μεγάλες υποδομές του χωριού  αλλά και τον πολιτευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Καρπούζη.
 

"Δημ. Συμβ. Δήμου Κορινθίων Δημητροπουλος Κωνσταντίνος"




 
Top