Γιατί η Google προβάλει στις ειδήσεις της τον Ηλεκτρονικό Οδηγό ;;; | Πρωτη news sport

Μία πολύ μεγάλη εξέλιξη συντελείται αυτές τις ημέρες στον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου
.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου αφουγκράζοντας την εποχή βάζει τις επιχειρήσεις της Κορινθίας μ΄ένα κλικ σε κάθε σπίτι μέσα από τον Ηλεκτρονικό οδηγό webkorinthos.gr/.που δημιούργησε με απόλυτη επιτυχία .
Πρόκειται για  ένα ηλεκτρονικό  οδηγό πρότυπο που παρουσιάζει τις επιχειρήσεις μ΄ένα μοναδικό, αξιοζήλευτο,καινοτόμο τρόπο.
Από το γραφιστικό τμήμα, τους κειμενογράφους,τους προγραμματιστές μέχρι την γραμματειακή υποστήριξη ,που ασχολούνται καθημερινά απορρέει ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα που ικανοποιεί την αισθητική  και του πιο δύσκολου επαγγελματία .
Αυτός είναι και ο λόγος που καθημερινά ελκύει δεκάδες νέους  επαγγελματίες οι οποίοι επιλέγουν το webkorinthos.gr/.ως μέσο προβολής των επιχειρήσεών τους.
Το καινοτόμο αυτού του ηλεκτρονικού οδηγού είναι ότι πρόκειται για έναν ζωντανό χώρο που καθημερινά  ανανεώνεται και  εξελίσσεται ,με  άμεση δυνατότητα προβολής οποιασδήποτε δραστηριότητας του καταστήματος όπως (καινούργιο εμπόρευμα,  προσφορές ή όποια άλλη δραστηριότητα επιλέγει η κάθε επιχείρηση ).
Ο Εμπορικός Σύλλογος στοχεύει μ΄αυτόν τον τρόπο  αφ΄ ενός μεν να μειώσει την διαρροή προς την Αθηναϊκή αγορά, αφ' ετέρου δε να κάνει τη ζωή του καταναλωτικού κοινού πιο εύκολη αφού μ΄ένα κλικ θα έχει όλη την αγορά μπροστά του. 
Το σημαντικό και διαφορετικό είναι ότι όλα αυτά  γίνονται όχι μ΄ ένα απλό λογότυπο διεύθυνση και τηλέφωνο που συνηθίζεται  σε άλλους οδηγούς ,αλλά με κείμενο που παρουσιάζει την ιδιότητα κάθε καταστήματος  με πλήρη εικόνα των προϊόντων του , με βίντεο - φωτογραφίες και λινκ που παραπέμπουν σ΄ όσους επαγγελματίες έχουν ήδη κάποια μέσα προβολής
Επιπλέον στον Ηλεκτρονικό Οδηγό οι καταναλωτές μπορούν να βλέπουν σε ειδικό προβεβλημένο χώρο όλες τις προσφορές των καταστημάτων ,με τις τιμές που ανανεώνονται κάθε πρωί όπως γίνεται και στα ιχθυοπωλεία της Κορίνθου,οπότε  οι συμπολίτες μας μπορούν  να κάνουν τις αγορές τους με τον οικονομικότερο τρόπο.
Εκτός των άλλων θετικών που προσφέρει ο Ηλεκτρονικός Οδηγός (που κανένα άλλο μέσο δεν δύναται να προβάλει έτσι οργανωμένα και λειτουργικά) είναι και οι διαγωνισμοί που που ήδη ξεκίνησαν οι συντελεστές του οδηγού με προσφορές    πλούσιων  δώρων .
Αξιοσημείωτο είναι και το μηδαμινό κόστος αυτής της προβολής που έχει εξασφαλίσει ο Εμπορικός Σύλλογος αφού  δεν επιθυμεί να έχει κάποιο οικονομικό όφελος παρά μόνο να καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα των ανθρώπων που ασχολούνται εντατικά για την καθημερινή ενημέρωση του οδηγού.
'Ολα αυτά φαίνεται ότι αξιολόγησε η google και ανάρτησε στις ειδήσεις της τον Ηλεκτρονικό οδηγό http://webkorinthos.gr/ ως ένα εξαιρετικό δείγμα προβολής επιχειρήσεων. 
Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν την προβολή και των δικών τους επιχειρήσεων   να επικοινωνήσουν στο 27410  75725 , 27410  28555, η info@webkorinthos.gr



 
Top