Αλεξιάδης«Δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια νέες ρυθμίσεις»...! μόνο να μας "κλέβουν"μπορούνε ... | Πρωτη news sport

Όπως είπε η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη
να έχει φέτος τον ΕΝΦΙΑ. Για του χρόνου θα γίνει διαπραγμάτευση για να δούμε πως θα πάει.

Τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα εκδοθούν τις επόμενες ημέρες, εντός του Αυγούστου, δήλωσε στον Skai ο Τρύφων Αλεξιάδης υπενθυμίζοντας ότι η πρώτη δόση θα πληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Επανέλαβε ότι για την μεγάλη μερίδα των φορολογουμένων θα είναι ίδιος ή ελαφρά μικρότερος. Μια μικρή ομάδα θα πληρώσει περισσότερο φόρο γιατί έχει πολύ μεγάλη περιουσία. Όπως είπε η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να έχει φέτος τον ΕΝΦΙΑ. Για του χρόνου θα γίνει διαπραγμάτευση για να δούμε πως θα πάει.

Επανέλαβε ότι το πρώτο εξάμηνο τα ΜΜΕ δεν μιλούσαν για τα έσοδα τα οποία ήταν πολύ πάνω από το στόχο και ασχολούνται εσχάτως με αφορμή την πορεία τους τον Ιούλιο.

Υποστήριξε ότι ο στόχος του Ιουλίου ήταν ο μεγαλύτερος μηνιαίος στόχος της χρονιάς και επετεύχθη κατά 95%. Σε ότι αφορά τη ρύθμιση για το πλαστικό χρήμα είπε ότι θα προχωρήσει και εξέφρασε την ελπίδα ότι σε αυτή θα περιλαμβάνεται και η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το Taxis.


Τόνισε ότι αυτή την περίοδο ο ελεγκτικός μηχανισμός ασχολείται με τη διασταύρωση στοιχείων που αφορούν καταθέσεις φορολογουμένων αλλά και λίστες του εξωτερικού απορρίπτοντας τις πληροφορίες για ελέγχους στο Facebook και το Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρώτος στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα υφιστάμενα στοιχεία.

«Δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια ρυθμίσεις των 100 δόσεων», ξεκαθάρισε και κάλεσε τους πολίτες να αξιοποιήσουν τις υφιστάμενες επιλογές ρυθμίσεων.

 
Top