Sea & Sand: Η "Μύκονος" της Κορινθίας στην παραλία «Κρυφή» στα Ισθμια-βίντεο | Πρωτη news sport



Το Sea & Sand, στην παραλία «Κρυφή»


στα Ισθμια, αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για μπάνιο και καλοκαιρινή διασκέδαση και χαλάρωση.

Πρόκειται για έναν πραγματικό παράδεισο, ο οποίος παρέχει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς, συνθέτοντας το ιδανικότερο καλοκαιρινό σκηνικό.

Το Sea & Sand, είναι μία επένδυση, η οποία δεν υστερεί σε τίποτα άλλων αντίστοιχων σε διάφορα ελληνικά και μη νησιά. Για την ακρίβεια, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα seaside bar - resto «ευρωπαϊκών προτύπων». 
Στο χώρο, εκτός από τα φανταστικά θαλάσσια νερά της περιοχής όπου μπορεί κανείς να απολαύσει και με το παραπάνω το μπάνιο του, σας περιμένει η αναβαθμισμένη κουζίνα με νέο μενού και τα ποτά του μπαρ του Sea & Sand, τα οποία υπόσχονται από ήρενες βραδιές μέχρι ολονύκτιο ξεφάντωμα με θέα τη θάλασσα.

Επιπρόσθετα, τα πάντα στο χώρο είναι αρκούντος φροντισμένα. Διαθέτει ένα τεράστιο πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των πελατών του.
 Η καθαριότητα, όχι μόνο του ίδιου τα καταστήματος, αλλά και του δρόμου και της θάλασσας – παραλίας, είναι η «εμμονή» των υπευθύνων και η μεγάλη φροντίδα των εργαζομένων.
Ομολογουμένως λοιπόν, είναι μια αξιοθαύμαστα οργανωμένη επιχείρηση. 

Τονίζουμε πως το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και ξέρει ακριβώς πώς να φερθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Το Sea & Sand, είναι ο καλύτερος και πιο οικονομικός τρόπος να περάσει κανείς την ώρα του στη θάλασσα, καθώς διαθέτει δωρεάν ομπρέλες, όπου πληρώνει κανείς μονάχα ότι αγοράζει. Επίσης, διαθέτει θαλάσσιες σουίτες σε οικονομικές τιμές.

Ένας all day χώρος από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, συνδυάζοντας δροσερά cocktails, snacks και υπέροχες γευστικές ποικιλίες. 
Με χαλαρωτική μουσική που δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα που κάνει το χώρο ακόμα πιο ευχάριστο. Μια παραλία φτιαγμένη, προκειμένου να καλύψει κάθε δυνατή προσδοκία και με το παραπάνω. Δείτε παρακάτω ένα σχετικό βίντεο για το Sea & Sand: 

MEDIA


 
Top