Γκρεμίσαμε την ΑΤΕ ΥΕΕ. Πανικόβλητοι οι δικηγόροι εγκαταλείπουν τα δικαστήρια ! Σύντομα νέα Βόμβα | Πρωτη news sport

ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕ ΥΕΕ...


Χθές το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή "Θεσσαλική Γή" του ASTRA TV Λάρισας,
εγώ κι ο Δημοσιογράφος-Παρουσιαστής των μεγάλων αποκαλύψεων Χρήστος Αθανασιάδης, γκρεμίσαμε το άντρο της Διαφθοράς της ΑΤΕ υπό Εκκαθάριση και των εκκαθαριστών-φαντασμάτων, μετά τις αποκαλύψεις που κάναμε στην χθεσινή του εκπομπή και τις αποκαλύψεις των πρόσφατων δημοσιεύσεών μου:

http://zoidosia.blogspot.gr/2016/11/ate.html
http://zoidosia.blogspot.gr/2016/11/pqh-ae.html

Πανικόβλητοι οι δικηγόροι της ΑΤΕ σε Εκκαθάριση, παραιτούνται από τα δικόγραφα κι εγκαταλείπουν τα δικαστήρια στην Λάρισα, Λαμία, Σύρο, Θεσ/νίκη,  ζητώντας εναγωνίως αναβολή (για πάντα) μετά τις παρακάτω αποκαλύψεις μου !, επειδή -όπως οι ίδιοι δικηγόρου παραδέχονται ενώπιον των δικαστηρίων- δεν έχουν νόμιμη εκπροσώπηση από την PQH AE (δήθεν νέο εκκαθαριστή της ΑΤΕ ΥΕΕ) και (δεν έχουν) νόμιμη πληρεξουσιότητα !

Γκρεμίσαμε την Ιεριχώ, μαζί με τον δημ/φο Χρήστο Αθανασιάδη (του Astra TV).

Και σύντομα θα έχουμε νέα για το ποίος είναι ο τελικός δικαιούχος των τραπεζικών λογαριασμών που αρχίζουν από 526....και τους οποίους η ΑΤΕ ΥΕΕ και οι εισπρακτικές-γύπες, δίνουν στους δανειολήπτες για να καταθέσουν δόσεις δανείων. Εδώ θα αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα.
Υπάρχουν ισχυρές υπόνοιες κι ενδείξεις ότι οι Λογαριασμοί αυτό ανήκουν σε OFF SHORE εταιρείες κι όχι στην ΑΤΕ ΥΕΕ....περιμένουμε την απάντηση των αρμοδίων αρχών (ΤτΕ κλπ.).

Κι ένα σχόλιο για τον Δημοσιογράφο των μεγάλων αποκαλύψεων Χρήστος Αθανασιάδη, του ΑSTRA TV της Λάρισας, που παρουσιάζει κάθε Τρίτη της 10μμ. την εκπομπή "Θεσσαλική Γή" και την εβδομαδιαία εφημερίδα του "Αγροτική Έκφραση" (κυκλοφορεί κάθε Σαββατο-Κύριακο σε όλη την Ελλάδα)
Ο δημ/φος αυτός έχει κάνει τεράστιες και ιστορικές αποκαλύψεις από την εκπομπή του, που θίγουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ τραπεζικά συμφέροντα, υπερασπιζόμενος το νόμιμο και ηθικό συμφέρον των αγροτών της Ελλάδος, πληρόνωντας όμως ένα τεράστιο οιοκονομικό τίμημα, στερούμενος των διαφημίσεων των τραπαζών που οι αποκαλύψεις τους βλάπτουν.
Δυστυχώς η εκπομπή του έχει άδικα υποτιμηθεί από τους αγνώμονες τηλεθεατές. Κι ενώ θα έπρεπε να είναι μεταξύ των πρώτων, καταδικάζεται σε σχετική αφάνεια, επειδή δεν έχει Χολυγουντιανά Σκηνικά και όμορφες γκόμενες, όπως του ΑΝΤ` κλπ. στημένα και θαλασσοδάνεια πληρωμένα με δάνεια 100άδων ευρώ, που τα πληρώνει στο τέλος ο ελληνικός λαός. ...
Και η εκπομπή αυτή μιλάει -όπως κι εγώ - σε άδειες πλατείες......
Ήξερε η Τρόικα που χτύπησε.

Δημ. Αντωνίου

 
Top