Ενας κομματικός "πατερούλης" απο τα παλιά έκανε μπάχαλο το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων | Πρωτη news sport

Επεισοδιακή, με πολλές διακοπές,
λογομαχίες και βαριές κουβέντες, αλλά και σπρωξίματα είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου την Πέμπτη το Απόγευμα.

Τα αίματα άναψαν στο πρώτο θέμα και στην Συζήτηση μετά από έγγραφο αίτημα των μελών της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: Επαναπρόσληψη των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα κατά το 2016"  όταν εκπρόσωπος των συμβασιούχων  κ. Σπύρος Κωνσταντάς Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης όπως δήλωσε αφού του  δόθηκε ο λόγος δύο φορές να αναπτύξη τις  απόψεις του στην συνέχεια δεν άφηνε κανένα να μιλήσει και διέκοπτε συνεχώς με ασέβεια προς την διαδικασία  τους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τον Δήμαρχο στην τοποθέτησή τους.
Κομματικός "πατερούλης "ο συγκεκριμένος κύριος κατάφερε να "καπελώσει" τους εργαζόμενους συμβασιούχους  στην καθαριότητα του Δήμου Κορινθίων που μέχρι εκείνη την ώρα με ευπρεπή στάση διεκδικούσαν και διεκδικούν δικαίως την Επαναπρόσληψη τους.
Ο εν λόγω Κύριος συνοδευόταν σε όλη την διάρκεια της παρουσία του απο στέλεχος κομματικής οργάνωσης της Κορινθίας. 
 Η στάση του κ. Κωνσταντά ανάγκασε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Χασικίδη να διακόψει 2 φορές την συνεδρίαση ενώ την δεύτερη φορά οι Σύμβουλοι αναγκάστηκαν να τον βγάλουν ¨σηκωτό¨  έξω απο την αίθουσα.   Τα παρατράγουδα εκεί τελείωσαν χάρις στη  σωστή στάση του προέδρου κυρίου Χασικίδη αλλά και  του συνόλου των συμβασιούχων.  
σ.σ Εδώ να καυτηριάσουμε την στάση κάποιων Δημοτικών συμβούλων που έξω απο την αίθουσα κατηγορούσαν τον κ. Κωνσταντά και μέσα του φώναζαν μπράβο.
 
Top