Τι τρέχει με την υγεία του Στάθη Ψάλτη; | PROTINEWS

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο 67χρονος ηθοποιός απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση

Πρόβλημα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Στάθης Ψάλτης, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας. Ο ηθοποιός, εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, ενώ διέκοψε και την περιοδεία του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Όλοι Μαζί… Τη Φάγαμε». Στις αρχές Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο θίασος βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και εκεί ο Στάθης Ψάλτης μετά από μια αδιαθεσία που αισθάνθηκε επισκέφτηκε νοσοκομείο της πόλης.

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν», είπε στην εφημερίδα άνθρωπος που συμμετείχε στο θίασο.

Στο μεταξύ, τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο 67χρονος ηθοποιός απέχει και από κάθε δημόσια εμφάνιση, ενώ γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι πρόσφατα έλαβε μήνυμα στο κινητό της από συνάδελφό της, σύμφωνα με το οποίο η εξαφάνιση του Στάθη Ψάλτη «οφείλεται σε σοβαρό λόγο υγείας».

Η Καίτη Φίνου, που υπήρξε ζευγάρι με τον ηθοποιό για πάνω από πέντε χρόνια, αποκάλυψε μέσω του Facebook πως έχει μιλήσει μαζί του δύο φορές και όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, «αλλά είναι ιάσιμο σύμφωνα με τα λόγια του».

«Είναι καταβεβλημένος, αλλά ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών του», διευκρίνισε η ίδια, προσθέτοντας πως ο Στάθης Ψάλτης δεν είναι στο νοσοκομείο και γρήγορα θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στο θέατρο. 
Top