Σιγή ιχθύος από τον Σπύρο Πιέρρο και τους συνεργάτες του για την αφίσα που «εξόργισε» τον Φ. Κουρεμπέ...!!! | Πρωτη news spor

Σιγή ιχθύος μέχρι αυτή
την ώρα από τον Σπύρο Πιέρρο και τους συνεργάτες του για την αφίσα που τοιχοκολλήθηκε πρόσφατα σε διάφορα σημεία της Κορινθίας.
Αυτό όμως προκαλεί απορία είναι το γεγονός ότι στις «πληροφορίες» το πρώτο όνομα που αναγράφεται στο Κεντρικό Γραφείο του Φορέα είναι αυτό του προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ!
Για ποιο λόγο δεν απαντάει κανείς γιατί στην συγκεκριμένη αφίσα που αναφέρθηκε το όνομα του Φ. Κουρεμπέ; Εντωμεταξύ ο κ. Κουρεμπές «εξοργίστηκε» με αυτή την αναφορά και ζήτησε την απόσυρση της αφίσας αλλιώς θα κινούνταν νομικά! Το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση με τους υπευθύνους της αφίσας να μην αναφέρουν το παραμικρό! Αν, λέμε αν, σκέφτηκαν ότι μία τέτοια αναφορά θα τους διαφήμιζε …μάλλον κατόρθωσαν το αντίθετο! Τέτοιες μέθοδοι μπορεί να λειτουργούν αρχικά ως διαφήμιση αλλά στην πορεία τα πράγματα παίρνουν εντελώς διαφορετική διάσταση! Αυτή η σιγή ιχθύος από τον  Σπύρο Πιέρρο και τους συνεργάτες του προκαλεί ερωτηματικά!
Για υπενθύμιση σε ανάρτηση εντός της εβδομάδας αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει μεταξύ αγροτών και συνεταιριστών της Κορινθίας μια αφίσα που τοιχοκολλήθηκε στις 15 Μαρτίου σε διάφορα σημεία της περιοχής. Με αφορμή την έναρξη των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ ένας από τους πιστοποιημένους φορείς Α, ανάρτησε διαφημιστικά προκειμένου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής να προτιμήσουν την δικιά του… Πύλη προκειμένου να καταθέσουν τις δηλώσεις καλλιέργειάς τους.
Αυτό όμως προκαλεί απορία είναι το γεγονός ότι στις «πληροφορίες» το πρώτο όνομα που αναγράφεται στο Κεντρικό Γραφείο του Φορέα είναι αυτό του προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ.
Το ερώτημα που έθεταν οι αγρότες ήταν κατά πόσο μπορεί σε μια εταιρεία που μεταξύ άλλων εκπονεί μελέτες για τη συμμετοχή αγροτών στο πρόγραμμα του ΕΛΓΑ για τα βρόχινη – αντιχαλαζική προστασία, να υπάρχει το όνομα του προέδρου του ΕΛΓΑ;
Κουρεμπές ΕΛΓΑ
Για το θέμα το ypaithros.gr ως όφειλε επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Θ. Κουρεμπέ  και ζήτησε την γνώμη του για το θέμα που έχει προκύψει.
Ο ίδιος μας ανέφερε:
«Η αναφορά του ονόματος μου σε αφίσα πύλης υποβολής αιτήσεων ΟΣΔΕ  έγινε χωρίς να το γνωρίζω και χωρίς τη συναίνεση μου. Αμέσως μόλις ενημερώθηκα ζήτησα από τους υπευθύνους την απόσυρση της αφίσας, καθώς και οποιουδήποτε άλλου στοιχείου και την αποχή τους από κάθε ενέργεια που με εμπλέκει με αυτή τη δραστηριότητα, διαφορετικά θα κινηθώ νομικά για να προασπίσω την αλήθεια και την αξιοπιστία μου» (δείτε εδώ όλη την ανάρτηση)
 korinthiannews.gr
 
Top