ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"Έχουμε δίκιο και θα το επιβάλουμε"...!!! | Πρωτη news sporΜετά τον πολύμηνο αγώνα που έχουμε
δώσει, ήρθε η πρώτη απόφαση κρατικού φορέα που μας δικαιώνει. Στις 19 Απριλίου εκδόθηκε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων αριθμ. 2/23-1-2017.
Η απόφαση αυτή, επιβεβαιώνει ότι δημοτική αρχή παράτυπα δεν εφαρμόζει τις τροπολογίες,  που ορίζουν την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων μας όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει. Έχει προσωπική ευθύνη ο δήμαρχος, όμως οι ευθύνες επιμερίζονται και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ατομικά, οι οποίοι ψήφισαν ενάντια στην παράταση των συμβάσεων μας.
Έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και για την δεύτερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 23/3/2017  η οποία είναι σίγουρο ότι θα μας δικαιώσει, γιατί πρόκειται για το ίδιο ακριβώς θέμα.
Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη, μέσω των κρατικών μηχανισμών να επιβάλει στην Δημοτική Αρχή να ανανέωση τις συμβάσεις μας.
Αυτή η θετική εξέλιξη, μας κάνει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα μας για δουλειά.
Καλούμε, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 25 Απριλίου στις 10,30 π.μ. έξω από το δημαρχείο Κορίνθου. Θα ζητήσουμε να έχουμε συνάντηση με το δήμαρχο, για να αποφασίσει την ανανέωση των συμβάσεων μας.

Καλούμε, φορείς του μαζικού κινήματος και συνδικάτα εργαζομένων να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση μας.
 
Top