Για πρώτη φορά HD live μετάδοση αγώνα τοπικού Πρωταθλήματος στην Κορινθία απο τον" Ηλέκτρα" | Πρωτη news sport

Ηλέκτρα Fm, και ekorinthos.gr ένωσαν
τις δυνάμεις τους προσφέροντας εξοπλισμό και τεχνογνωσία για να πραγματοποιηθεί η πρώτη live HD μετάδοση αγώνα του τοπικού Πρωταθλήματος Κορινθίας. 

Τίποτα δεν έμεινε στην τύχη. Κορυφαίος ιδιόκτητος εξοπλισμός,οι καλύτεροι τεχνικοί της Κορινθίας για τη ζεύξη και τη δυνατότητα να μεταδοθεί χωρίς προβλήματα καθόλη τη διάρκεια πάρα τις δύσκολες συνθήκες, κάλυψη από το eKorinthos.gr και το Θύμιο Τσαρμπό στην κάμερα και το Γιώργο Δημητριάδη στην εκφώνηση. 
Αποτέλεσμα:
Πάνω από 700 άτομα απόλαυσαν ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας ενώ ο μέσος όρος ήταν πάνω από 100 άτομα online. 
Κοντά μας και ο Τάσος Κριεμπαρδης που ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να το κάνουμε. 
Το σχόλιο του στο Facebook:

Ευχαριστώντας τον Δημιουργό μου για άλλη μια ημέρα που πέρασε, αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω δυο λόγια για μια πολύ δύσκολη ημέρα που τελείωσε, με μια ζωντανή μετάδοση τηλεοπτική και ραδιοφωνικη από έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου  με πολλά προβλήματα αλλά και πολλές εμπειρίες !
Να ξεκινήσω από το ποιο τραγελαφικό γεγονός, ότι το γήπεδο δεν έχει ρεύμα και ζωντανό χωρίς ρευμα δεν γίνεται….
Παρόλα αυτά και άλλα πολλά προβλήματα αποδείξαμε ότι η τεχνογνωσία μας και οι άριστοι συνεργάτες μας, έκαναν υπέρβαση των δυνατοτήτων τους και βγάλαμε ένα τέλειο αποτέλεμα με πρωτόγνωρα για την Κορινθία ρεκόρ,  καθώς μας το δείξατε εσείς οι ίδιοι με την εμπιστοσύνη σας, που φτάσαμε μόνο στο streaming της εικόνας μέχρι και 250 περίπου άτομα να βλέπουν ταυτόχρονα και με μέσo όρο τα 104 άτομα συνεχόμενα και για διάρκεια μεγαλύτερη των 30 λεπτών !
Ανασκόπηση :
1.Βγαλαμε HD εικόνα ζωντανά με δικό μας ιδιόκτητο εξοπλισμό που την στιγμή μεγάλα πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια παρόλο που παίζουν HD στην ΡΟΗ του προγράμματος τους, δεν έχουν τεχνολογικό εξοπλισμό να το κάνουν και στις ζωντανές μεταδόσεις τους!
2. Μπορέσαμε και υποστηρίξαμε upload internet στην σελίδα του live stream σχεδόν μέχρι και 200Mbps την στιγμή που οι ελληνικές εταιρίες πάροχοι στην περιοχή μας δεν δίνουν πάνω από 7Mbps η πάνω από 15Mbps Πανελλαδικά , χάρη του δικούς μας ιδιόκτητου server.
3. Καμεραμάν με κάμερα 4Κ είχαμε τον πολυτάλαντο φίλο και συνεργάτη Thimios Tsarmpos

4.Τελος την περιγραφή του αγώνα έκανε ένας εξαίρετος ταπεινός και ταλαντούχος νέος συνεργάτης μας ο Γιωργος Δημητριαδης 

Εγώ με την σειρά μου θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους αθεατους ήρωες αυτής της παραγωγής που δεν ήταν άλλοι από τον Βασίλη, Δημήτρη, Βασίλη και Χρήστο που υποστήριζαν τεχνικά όλο αυτό το εγχείρημα μας να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό και ποιοτικό στο Τόπο που μεγαλώσαμε – μένουμε και αγαπάμε!
Σας Ευχαριστούμε Όλους και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόν σε οποιοδήποτε κορυφαία γεγονός .
Θεέ μου σε ευχαριστώ… για την Υγεία και την καθημερινή δύναμη – αγάπη και υπομονή που μου δίνεις καθημερινά, έτσι ώστε να μπορώ να ανταποκρίνομαι στα προβλήματα της επίγειας ζωής μου !
 
Top