33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Βραχάτι Κορινθίας -βίντεο | Πρωτη news sporΤο χρονικό διάστημα από 28 Μαΐου 

 έως 01 Ιουνίου 2017, στο ξενοδοχείο «Alkyon» στο Βραχάτι, θα διεξαχθεί το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Ελληνικό Τμήμα,  στο οποίο θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι
απ’ όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της χώρας μας, εκδρομείς μέλη της Δ.Ε.Α., αλλά και Αστυνομικοί Αλλοδαποί οι οποίοι έχουν προσκληθεί από δώδεκα (12) χώρες του εξωτερικού.
Η Τοπική Διοίκηση Κορινθίας ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Ελληνικό Τμήμα ανέλαβε την προετοιμασία της διοργάνωσης του Συνεδρίου και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται για την όσο το δυνατό καλύτερη επιτυχία του Συνεδρίου.
Σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Alkyon», στο Βραχάτι Κορινθίας δόθηκε συνέντευξη τύπου σχετικά με το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Ελληνικό  Εθνικό Τμήμα, που θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα από 28/5/2017 έως 01/06/2017.
Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο πρόεδρος της Τ.Δ. Κορινθίας κ. ΣΠΥΡΑΚΟΣ Απόστολος  και ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος.
                                                                                              
 
Top