ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ «ΙΑ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2017» | Πρωτη news sport


Στην Ιστορική Πόλη της Αρχαίας Κορίνθου, στον εκείσε Ι. Ναό του Απ. Παύλου  ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος  τέλεσε σήμερα Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017, Αρχιερατική Θ. Λειτουργία πραγματοποιώντας την επίσημη έναρξη των εορταστικών Εκδηλώσεων των «ΙΑ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2017».
Τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν οι συνοδοί του Κληρικοί καθώς και οι Εφημέριοι του Ι. Ναού Αιδεσ. π. Νικόλαος Πολύζος και  π. Πέτρος Τζέκος.
Στον λόγο του προς τους ευσεβείς Χριστιανούς οι οποίοι, παρά την συνεχή βροχόπτωση, συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον Ι. Ναό, αναφέρθηκε στον βίο και το έργο του Αποστόλου Παύλου αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την παραμονή του εδώ και κατά την διάδοση του Ευαγγελίου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Έθνη.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ολοκλήρωσε την ομιλία του απευθύνοντας ευχές στους παριστάμενους πιστούς και προσκαλώντας τους να τιμήσουν τον Μέγα Απόστολο Παύλο με την συμμετοχή τους σε όλες τις Εκκλησιαστικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις των «ΙΑ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2017».






       



 
Top