Μία από τις παλαιότερες και ιστορικές επιχειρήσεις της Κορίνθου κατέβασε ρολά, βάζοντας τίτλους τέλους… | Πρωτη news sport

Η κρίση δεν λαμβάνει υπόψη της ούτε μικρές, ούτε μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά αντίθετα κρίνοντας
από τα λουκέτα που έχουν έρθει στην αγορά της Κορινθίας τα τελευταία 8 χρόνια, δείχνει να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της. 
Ανάμεσα σε αυτά τέλος εποχής για ένα από τα πιο ιστορικά καταστήματα τροφίμων της πόλης της Κορίνθου . Η επιχείρηση ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛ ΟΕ Εμπόριο Τυροκομικών Προϊόντων επί της οδού Κύπρου 74, έκλεισε, κλείνοντας μαζί και έναν ιστορικό κύκλο καθώς για πολλές δεκαετίες η οικογένεια Μπουζούρα είχε προσφέρει εκλεκτά τυροκομικά είδη και όχι μόνο σε χιλιάδες Κορίνθιους.


Ένα από τα παλιότερα και ιστορικά μπακάλικα  της πόλης αρχικά ,( mini market  στην συνέχεια )  έπαψε να υπάρχει…   κατέβασε ρολά, βάζοντας τίτλους τέλους… σε μια εμπορική ιστορία 60 χρόνων

Το συγκεκριμένο κατάστημα άνοιξε το 1960 στην Κύπρου και έχει συνδεθεί με τις αναμνήσεις χιλιάδων Κορινθίων , που το επισκεπτόταν για ν΄αγοράσουν  εκλεκτή φέτα και εξαιρετικά  προϊόντα της τοπικής αγοράς .
Από χθες  η γνωστή  επιχείρηση δεν υπάρχει,  προστέθηκε και αυτή  στα θύματα των μνημονιακών πολιτικών που έχουν  υποστεί οι  Έλληνες επαγγελματίες  .
 
Top