Με ταυτότητα «επιχειρηματία» στο Επιμελητήριο... !!! ο Δημήτρης Ραψωματιώτης | Πρωτη news sport

Κάθε «κάλπη» κρύβει συνήθως
πίσω της χρίσματα , στηρίξεις και γραμμές. 

Η «κάλπη» του Επιμελητηρίου τίποτα απ όλα αυτά δεν θα πρέπει να έχει και να πρεσβεύει ξεκαθαρίζει ο επιχειρηματίας Δ. Ραψωματιώτης έχοντας εκφράσει με σαφηνεια την πρόθεση του για την διεκδίκηση του Επιμελητηρίου της Κορινθίας.
 Πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο; 
Για τον ίδιο απόλυτα εφικτό διότι όπως αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στοχεύει σε ανθρώπους επιτυχημένους στην δουλειά τους, σε ανθρώπους αποτελεσματικούς, αξιόλογους που μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει μπροστά.
 Ανθρώπους που πιστεύουν στην μετατροπή του Επιμελητηρίου σε «σπίτι του Επιχειρηματία» και απαλοιφή του όρου που έχει σήμερα επικρατήσει ως πραγματικότητα στην συνείδηση του επιχειρηματία «εισπρακτικός μηχανισμός».
Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης , σ ένα τοπίο θολό από άποψη υποψηφιοτήτων αλλά και ημερομηνίας εκλογών , εμφανίζεται έτοιμος για την αναμέτρηση πρεσβεύοντας τη νέα φιλοσοφία που θέλει να επιφέρει στα επιμελητηριακά πράγματα και υπακούει σε δυο λέξεις που έχουν σφραγίσει την επαγγελματική πορεία και επιτυχία της 30χρονης παρουσίας του, την συνεργασία και το αποτέλεσμα. 
moriasnews.gr
 
Top