Λαϊκή Ενότητα " κ.Τσόγκα η κρίση του ιστορικού για τον Μανώλη και τον Λάκη είναι δεδομένη" | Πρωτη news sport

 
   Ο κυβερνητικός βουλευτής Κορινθίας
-χωρίς ούτε τη δική του ψήφο- με το φερόμενο ως αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ Γ. Τσόγκας, με δήλωση του.....στηλιτεύει τον Μανώλη Γλέζο επειδή σε προσωπικό επίπεδο απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην πρωθυπουργό Κ.  Μητσοτάκη, καταλογίζοντας του μάλιστα πρόθεση ''αβάντας'' στο κόμμα της Νέας  Δημοκρατίας. 
 Έχοντας δε χάσει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας επιχειρεί να του καταλογίσει απώλεια ιστορικής μνήμης αφήνοντας και αιχμές για την αγωνιστική του συνέπεια. Επειδή η όποια σύγκριση των προσωπικών διαδρομών του Μανώλη Γλέζου και του .........τιμητή του, μόνο θυμηδία προκαλεί ,ας αρκεσθούμε στην πολιτική και μόνο διάσταση της υπόθεσης. 
Ο άνθρωπος που υπέγραψε μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, που είναι συνυπεύθυνος για το ξεπούλημα της δημόσιας  περιουσίας, για τη φτωχοποίηση χιλιάδων συμπατριωτών μας, για το ξεσπίτωμα οικογενειών, για διακοπή σπουδών των παιδιών, για την έλλειψη φαρμάκων και την αδυναμία περίθαλψης, που είδε τον πρόεδρο και τον υπουργό εξωτερικών της κυβέρνησης του να νομιμοποιεί το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, που επικρότησε τον καθαγιασμό του μορφώματος της Χρυσής Αυγής στην Ρω και στο Καστελλόριζο, που στέκει απαθής θεατής της παρασημοφόρησης του αντιπροέδρου  της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μέρτζου ,που στηρίζει το ξεπούλημα των ΜΜΕ στους δορυφόρους της οικογένειας Μητσοτάκη, ''αισθάνεται απογοητευμένος''  από  τον Μανώλη της ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
   Αν υπήρχε Πειθαρχικό Συμβούλιο-κάτι ξέρει από  αυτά-μέτρου
και αισθητικής, ο Γ. Τσόγκας  θα είχε παραπεμφθεί με το ερώτημα της
υπέρβασης κάθε έννοιας του μέτρου αλλά και πλήρους απουσίας αισθητικής αντίληψης. Η κρίση του ιστορικού του μέλλοντος για  τον Μανώλη και τον Λάκη της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι  δεδομένη. Για τον Κορίνθιο .............Γουλιμή.  
 
Top