Ο Τατούλης όρισε κομισάριο να "φάει" και τον Καλλίρη...? όπως τον Δέδε...τελικά δεν αντέχει τους καλύτερους...! | Πρωτη news sport

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν
οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες απο τον Άρχοντα της Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Βέβαια δεν μας εντυπωσίασε η αποφασή του έχει πάψει απο καιρό  να κάνει πράγματα που ενδιαφέρουν τους Πελοποννήσιους και ιδιαίτερα τους Κορίνθιους.
Ο Α. Παπαγγελόπουλος παρέμεινε στη θέση του, ενώ ο κος Γκίκας ορίστηκε για τα επόμενα 2 χρόνια Αντιπεριφερειάρχης μέχρι τις εκλογές.
 Οι παραπάνω επιλογές πολύ πιθανόν να φέρουν …γκρίνιες και απορίες στους υπόλοιπους συμβούλους που περίμεναν να τηρήσει την υποσχεση του πως όλοι θα γίνουν θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες με αλλαγές κάθε χρόνο αλλά είπαμε "αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω"
Αίσθηση πάντως έκανε η τοποθέτηση του κου Πετρίτση ως παρατηρητή των έργων στην Κορινθία...!!! μου θυμίζει λίγο απο Σοβιετικό κομισάριο τώρα θα μου πείτε ποιά έργα (διάβρωση ακτων, φράγμα στον Ασωπό.πύλη της Πελοποννήσου...!!! στον Ισθμό. Περιφερειακή  Αγορά  Λεχαίου ...!!!κ.λ.π.) όλα  έχουν μείνει στις εξαγγελίες του Άρχοντα το 2010 και μάλλον  εκεί θα μείνουν.  
…Φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν πλέον αρμοδιότητες στον αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη …ή του αφαίρεσε τα πάντα ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης! 
Λέτε να ζήσει η Κορινθία ημέρες Γιώργου Δέδε ξανά ...τώρα θα μου πείτε ποιός θα τον αντικαταστήσει ...λέτε να μην υπάρχει ένας κολλήτος. Εμείς θα θυμίσουμε στον Άρχοντα οτι πίσω απο τον  Πελοπίδα Υπάρχει μια ολόκληρη Νέα Δημοκρατία που τον τελευταίο καιρό ακούει Τατούλη και τρέχει...ας το προσέξει. 
Ν.Ν.  
 
Top