Δύο νέες μεταγραφές για την F.C. KORINTHOS '06...!!! | Πρωτη news sport


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΩΤΑΚΗΣ ΘΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ F.C. KORINTHOS
Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...
Αποτέλεσε  πολλά χρόνια την σημαία της ομάδας της Νεμέας. Ηταν αρχηγός σε όλα και αληθινός ηγέτης μέσα στο γήπεδα. Ταυτόχρονα είναι και ένας σεμνός άνθρωπος-αθλητής γεμάτος ευγένεια, ήθος και αίσθηση του καθήκοντος.
Οι φίλαθλοι της Κορινθίας γνωρίζουν την ποιότητα και το ταλέντο του.
Η διοίκηση της F.C. KORINTHOS ανακοινώνει την απόκτηση του ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΙΩΤΑΚΗ.
"ΛΙΓΑ ΛΟΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ:
Σε μια όχι και τόσο καλή χρονιά για τον Παννεμεατικό, ο αρχηγός του Πέτρος Τσιωτάκης αγωνιζόμενος και σε αρκετές θέσεις, κράτησε όσο μπορούσε την ομάδα του, βοηθώντας την να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Τσιωτάκης αν και κλασικό αμυντικό χαφ, φέτος τον είδαμε και σε θέση δεξιού εσωτερικού χαφ, αλλά και σε αυτή του κεντρικού αμυντικού.
Ήταν εξαιρετικός όπου και αν αγωνίσθηκε και γενικά ήταν ο πιο σταθερός παίκτης του Παννεμεατικού και φυσικά αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης, κάτι που θα λείψει από το σύλλογο αν αποχωρήσει φέτος.
 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ F.C. KORINTHOS '06
Είναι ένα αληθινό κόσμημα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Ενας απο τους καλύτερους παίκτες της Κορινθίας με εξαιρετική καριέρα και ήθος μέσα και έξω απο τα γήπεδα.
Ηρθε κοντά μας τα περασμένα Χριστούγεννα και έγινε ψυχή της ομάδας.
Η διοίκηση της F.C. KORINTHOS '06 με μεγάλη χαρά αλλά και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο Κορίνθιος ποδοσφαιριστής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΕΛΗΣ, ανανέωσε την συτνεργασία του με την ομάδα και για την σεζόν 2017-2018.
Ο Δημήτρης Μαυρέλης είναι ένας ποδοσφοιριστής-διαμάντι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και δεν θα μπορούσε να λείπει απο την νέα μεγάλη Κορινθιακή ομάδα που δημιουργούμε κάθε μέρα.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ....
Η δοίκηση
f.c. Korinthos


 
Top