Πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο...! γραφείων κηδειών συζήτησαν την εξέλιξη του... "έργου" τους | Πρωτη news sport

“Να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων
του λειτουργήματος” καλεί ο Μεσσήνιος αντιπρόεδρος της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Χρήστος Ρισβάνης, υπεύθυνος Μεσσηνίας και Λακωνίας, με αφορμή το πρόσφατο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο του κλάδου στη Θεσσαλονίκη.
Ο ίδιος πιστεύει πως οι λειτουργοί οφείλουν να εξελίξουν το έργο τους, προς όφελος των συμπολιτών τους και της κοινωνίας. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο μέσα από τη διοργάνωση συνεδρίων όσο και με συνεχή ενημέρωση.
Οπως συζητήθηκε στο συνέδριο, από το πιο απλό ως το πιο σύνθετο ζήτημα που ίσως προκύψει, οι λειτουργοί πρέπει να είναι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν.
Ο κ. Ρισβάνης δεν αρνείται ότι -όπως και σε κάθε άλλο χώρο- υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, αλλά υπογραμμίζει πως ήδη έχουν γίνει σημαντικά βήματα. Η Πολιτεία καλείται κι αυτή από την πλευρά της να αντιληφθεί τις δυσκολίες και να δώσει λύσεις είτε μέσω νομοθεσίας είτε μέσω ενεργοποίησης ελεγκτικών μηχανισμών.
Τέλος, σημειώνεται από την Ενωση, πως μόνο μέσα από τη συσπείρωση των επαγγελματιών μπορεί να γίνει σωστή διεκδίκηση και να επέλθει επίλυση των ζητημάτων του κλάδου. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα, απαραίτητη προϋπόθεση κρίνεται η σωστή και νομότυπη λειτουργία της κάθε επιχείρησης - μέλους της Ενωσης. 
eleftheriaonline.gr
 
Top