Απειλητική επιστολή εστάλη στον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου...! δείτε την επιστολή | Πρωτη news sport

Σύμφωνα με το bloko.gr, που δίνει
στη δημοσιότητα την εν λόγω επιστολή, ο σχετικός φάκελος, χωρίς στοιχεία αποστολέα, έφτασε στο σπίτι του προέδρου το πρωί της 18ης Ιουλίου. Κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου.

Αφότου δεν διαπιστώθηκε απειλή στον φάκελο, όταν πέρασε από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας, η επιστολή επιστράφηκε στην κατοικία του κ. Σακελλαρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυνομικός ενημέρωσε τηλεφωνικά τον κ. Σακελλαρίου, καθώς βρισκόταν εκτός Αθηνών.
Όταν επέστρεψε στην κατοικία του, έξι ημέρες αργότερα, άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό.
Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του ΣτΕ με δήλωση -παρέμβασή του για τη σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και δικαστών, μίλησε για «θεσμική κρίση» και κάλεσε να πέσουν οι τόνοι, καταδικάζοντας τις «παντελώς αδικαιολόγητες» επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης.
Ακολουθεί η επιστολή, όπως δημοσιεύθηκε στο bloko.gr:
epistoli.jpg

 
Top