Απίστευτο...προσπάθησε να εισάγει στη Έλλάδα υγρή κοκαΐνη εμποτισμένη σε ενδύματα... | Πρωτη news sport

Μία 32χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία
συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης στη χώρα.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την 32χρονη, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Ρίο ντε Τζανέιρο Βραζιλίας, μέσω Ντουμπάι και είχε «στρατολογηθεί» από καρτέλ για την μεταφορά της ποσότητας.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη μετέφερε σε εσωτερική επένδυση ρουχισμού και στις φόδρες διαφόρων αξεσουάρ (τσάντες και πορτοφόλια), ποσότητα κοκαΐνης εμποτισμένης στα υφάσματα συνολικού μικτού βάρους 2.860 γραμμαρίων.

Τα μέλη του καρτέλ είχαν υγροποιήσει την κοκαΐνη, την είχαν εμποτίσει σε φόδρες και στην συνέχεια τα μέλη του κυκλώματος που θα κατέληγε η παραγγελία θα την αφαιρούσαν και θα την στερεοποιούσαν ξανά με αιθυλική αλκοόλη.

Περαιτέρω, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ καθώς και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Από την μεθοδολογία της δράσης της, εξετάζεται το ενδεχόμενο η 32χρονη να αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης).

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί το κύκλωμα στο οποίο θα κατέληγε η ποσότητα η οποία εκτιμάται ότι εν συνεχεία θα κατέληγε στις πιάτσες των ακριβών γούστων της Μυκόνου και της Παραλιακής.
 
Top