Πρόβλημα με τις μέδουσες: Γέμισαν όλες οι πλαζ της Πάτρας, τις έβγαζαν με απόχες-βίντεο- εικόνες | Πρωτη news sport

Συνεχίζεται ο «εφιάλτης» με τις μέδουσες
στις θάλασσες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής με τους λουόμενους πλέον, αντί να απολαμβάνουν τα μπάνια τους, να προσπαθούν να τις απομακρύνουν.

Σήμερα μάλιστα στην πλαζ της Πάτρας, μία από τις πιο πολυσύχναστες της πόλης, παρά το γεγονός ότι ήταν γεμάτη από κόσμο, λίγοι ήταν εκείνι που τόλμησαν να μπουν και όσοι το έκαναν το πλήρωσα ακριβά καθώς στο σημείο εντοπίστηκαν εκατοντάδες τσούχτρες.
Οι λουόμενοι προσπάθησαν να βγάλουν στη στεριά όσες μπορούσαν χρησιμοποιώντας από απόχες μέχρι και βατραχοπέδιλα, ενώ κάποιοι δέχτηκαν και τσιμπήματα.






Η πλαζ της Πάτρας μία από τις πιο πολυσύχναστες της πόλης ήταν σήμερα γεμάτη από κόσμο αλλά μετατράπηκε σε μία θάλασσα στην οποία πολλοί λίγοι  τόλμησαν να μουν και όσοι τόλμησαν το πλήρωσαν ακριβά…
Εκατοντάδες τσούχτρες εντοπίστηκαν να επιπλέουν στο θαλάσσιο χώρο της πλαζ με αποτέλεσμα να αποτρέπουν τους λουόμενους να να μπουν. Μάλιστα όσοι ήθελαν να δείξουν πως είναι τολμηροί σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν αντιμέτωποι με τσιμπήματα και το μετάνιωσαν πικρά. Οι λουόμενοι προσπάθησαν να βγάλουν στη στεριά  όσες μπορούσαν χρησιμοποιώντας από απόχες μέχρι και βατραχοπέδιλα.
  πηγή-patrastimes.gr











 
Top