ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”-ΦΩΤΟ | Πρωτη news sport



  Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στο Κλειστό
Γυμναστήριο Βραχατίου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ”, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” διοργάνωσε μια όμορφη “Βραδιά Μοντέρνων Χορών”.

  Στην εκδήλωση, μαζί με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”,  έλαβαν μέρος: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσσου “ΡΕΑ”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων “ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ” και ο “Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΟΧΑΣ”.
  Ο κ.Άρης Σταύρου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους θεατές της εκδήλωσης, κάλεσε τον κ.Αννίβα Παπακυριάκο, Δήμαρχο Δήμου Βέλου - Βόχας να απευθύνει έναν χαιρετισμό και στην συνέχεια η κ.Βασιλική Πιτσούνη, Χοροδιδάσκαλοςτου Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, αφού ευχαρίστησε τον διοργανωτή Σύλλογο, τα παιδιά, τους γονείς και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια, την εμπιστοσύνη και την συνεργασία, παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς.
 Οι συμμετέχοντες χόρεψαν σε ρυθμούς Σύγχρονου, Μοντέρνου, Merengue, Hip Hop, Tango, Tango Argentino, Cha Cha, Bachata, Rumba, Waltz Dueto και φυσικά, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!
  Η εκδήλωση έκλεισε με ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους, με την απονομή αναμνηστικών “Επαίνων Συμμετοχής”, από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, στους Προέδρους των Συλλόγων που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και ένα μικρό κέρασμα! 































--
Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού

 
Top