Ο Γεωργιάδης, πουλάει το ίδιο του το παιδί, το εκθέτει και το χρησιμοποιεί για να πλασάρει σώβρακα. | Πρωτη news sport

Το βγάζει το μεροκάματο ο Αντιπρόεδρος. Παλιότερα πούλαγε μαθήματα αριθμολογίας και ημερολόγια στο Ντυνάν. Στη συνέχεια βιβλία με το κιλό (του Πλεύρη είναι και βαρύ) και φιλοσοφίες βαριάς εθνικοφροσύνης. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή που λέει και ο πατέρας μου, αρκεί να είναι δουλειά και όχι…έκδοση.




Σήμερα ο Αντιπρόεδρος όλων των Προέδρων, από τον Καρατζαφέρη ως τον Μητσοτάκη, πουλάει μαθήματα ρητορικής και κινητά τηλέφωνα μαζί με ένα ευτραφή κύριο που ουρλιάζει περισσότερο από τον ίδιο και που για λόγους ανταγωνισμού μάλλον δεν τον έχει πάρει η ΝΔ για δεύτερο Αντιπρόεδρο. Τσιρίζει ο Άδωνης, ιδρώνει, διακόπτει τον συνπωλητή για να πει πως γίνεται χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο και παρακολουθεί την επίδειξη αντοχής ενός κινέζικου κινητού, που διαβεβαιώνει πως είναι καλύτερο από άλλα.

Ο Στηβ Τζόμπς της συμφοράς, δίνει ως εγγύηση καλής λειτουργίας την αναγνωρισιμότητά του και τον τίτλο του Αντιπροέδρου που του πρόσφερε ο Μητσοτάκης για να καταφέρει τους συνταξιούχους ψηφοφόρους του να δώσουν κάτι από την κομμένη τους σύνταξη για να περάσει καλά ο ίδιος.

Επιλογές είναι αυτά και ηθικές αντιλήψεις. Τι θα χρησιμοποιήσεις από όσα διαθέτεις, αν θα τα εξαργυρώσεις ή αν θα τα κάνεις τρέιλερ για να πουλά καλτσοδέτες ένας παρακμιακός τηλε-πωλητής και τηλε-ευαγγελιστής. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να είναι δουλειά.

Το Σάββατο, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, ποζάρει στο φακό μαζί με το μικρό του γιό ο οποίος φοράει το ίδιο μαγιώ με τον μπαμπά του και απαθανατίζεται από την κυρία Αντιπροέδρου-Μανωλίδου. Ως εδώ λες ο καθένας μπορεί να γίνει όσο ψώνιο θέλει. Το ποστάρισμα όμως της φωτογραφίας, έχει και κείμενο στο οποίο η κυρία Αντιπροέδρου-Μανωλίδου, αφού γράφει «Ο Αλκαίος ενθουσιάστηκε, είμαστε ίδιοι με τον μπαμπά», σημειώνει πως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πολύ καλά ρούχα και τους ευχαριστεί παραθέτοντας και τις σχετικές φίρμες.

Εδώ πάμε σε μια άλλη πώληση. Των πάντων. Με κυνισμό, χωρίς όρια και φραγμούς, ο Γεωργιάδης, πουλάει το ίδιο του το παιδί, το εκθέτει και το χρησιμοποιεί για να πλασάρει σώβρακα. Στο παρελθόν ο Άδωνης έχει πλασάρει τον Όμιλο Ξυνή, όταν χρωστούσε 11 εκατομμύρια στο Δημόσιο ως υπόδειγμα εκπαίδευσης συγκριτικά με τη Δημόσια Εκπαίδευση. Έχει πλασάρει και τον Βωβό ως υπόδειγμα επιχειρηματικότητας, αποκαλώντας μάλιστα «μουρλούς» τα μέλη του ΣτΕ που δεν τον δικαίωσαν στην προσφυγή του. Έχει ακόμη πλασάρει και την εθνική του ανησυχία με ερώτηση στη Βουλή, για κάτι οπλικά συστήματα για τα οποία ο Μειμαράκης είπε ότι δεχόταν κοινοβουλευτικό εκβιασμό για να τα υιοθετήσει. Πλασάρει γενικώς ο Αντιπρόεδρος.

Και το βγάζει το μεροκάματο, τουλάχιστον από τα πλασαρίσματα τηλεπωλήσεων. Άμα χρειαστεί βαφτίζει και όσα εκδίδει ως εθνικοαπαιτούμενα και τρέχουν οι αδαείς πατριώτες να τα αγοράσουν μαζί φυσικά με μαθήματα ρητορικής απ τον Άδωνη.

Πλασάρει ο Αντιπρόεδρος χωρίς φόβο και πάθος μην πουν ότι ταυτίζεται με συμφέροντα με το αζημίωτο. Πλασάρει ακόμη και σώβρακα, αλλά κυρίως το παιδί του.



ΥΓ: Στους φίλους Νεοδημοκράτες θα θυμίσω πως ο Θανάσης Κανελλόπουλος υπήρξε Αντιπρόεδρος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Διανοητής, με αρθρογραφία κατά της Χούντας ως Εύβουλος και με σημαντικό ρόλο σε όσα εξελίχθηκαν στη Μεταπολίτευση. Ο πατέρας Μητσοτάκης είχε Αντιπρόεδρο τον Κανελλόπουλο. Ο γιός τον Άδωνη. Φαντάζεστε τον Κανελλόπουλο να διαφημίζει σώβρακα; Ή έστω μαγιώ;



 
Top