Φρίκη στην Πάτρα: Γιατρός χαράκωσε στο πρόσωπο σύζυγο ασθενούς - VIDEO | Πρωτη news sporΗ σύζυγος του 50χρονου είχε κάνει πριν λίγους μήνες εγχείρηση αφαίρεσης χολής,
την οποία μάλιστα πλήρωσε με το ποσό των 5.000 ευρώ. Όταν όμως απευθύνθηκαν σε άλλο γιατρό αυτός τους αποκάλυψε ότι δεν είχε γίνει η εγχείρηση, αλλά… μια παρεμφερής επέμβαση.


Τότε, σύμφωνα με το patrastimes.gr ο άτυχος άνδρας πήγε στην κλινική προκειμένου να ζητήσει από το γιατρό να ζητήσει το λόγο: Γιατρέ σε πλήρωσα για να αφαιρέσεις την χολή. 4.000 ευρώ σου έδωσα και άλλα 1000 στον άλλον» του είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του και ενώ στο σημείο ήταν και άλλοι γιατροί.Ο χειρούργος όμως αντί να του δώσει εξηγήσεις, τον χτύπησε στο πρόσωπο και… τράπηκε σε φυγή. Στον 50χρονο έδωσαν τις πρώτες βοήθειες οι συνάδελφοι του γιατρού που εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Ο άνδρας τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συνολικά… 40 εξωτερικά και εσωτερικά ράμματα και νοσηλεύθηκε για 48 ώρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Για το περιστατικό ασκήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.Δείτε το βίντεο:
πηγή

Πολυμέσα

https://e-magazino.gr/el/ellada/73761-frikh-sthn-patra-giatros-charakwse-sto-proswpo-syzygo-asthenoys-videoπηγή
 
Top