Tελειώνει η Φώφη, υποψήφιοι για την ηγεσία Ραγκούσης-Λαλιώτης | Πρωτη news sport

Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της η Φώφη Γεννηματά καθώς
μετά τον Γιώργο Καμίνη-που δεν είναι δα και κανείς σπουδαίος αντίπαλος-μπαίνει δυνατά στην μάχη της διεκδίκησης της ηγεσίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο Γιάννης Ραγκούσης προκαλώντας εφιάλτες στην Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην μάχη της ηγεσίας είναι έτοιμος να ριχτεί και ο Κώστας Λαλιώτης, η μνήμη του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, ο οποίος προετοίμασε το έδαφος με το γνωστό άρθρο-βόμβα που ήταν αρκετό για να προκαλέσει τόσε συζητήσεις.
Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τα γεύματα και τα δείπνα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ καθώς κοινή διαπίστωση όλων είναι το γεγονός ότι η Φώφη δεν είναι ηγέτης εξουσίας και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.
-Δεν είναι δυνατόν να σερνόμαστε πίσω από τους γενίτσαρους Κουρουμπλή και Σπίρτζη λένε οι ιστορικοί Πασόκοι μεταξύ τους και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα που θα τους φέρει ξανά στην εξουσία-μόνο ΠΑΣΟΚ.
 Ο πρώην υπουργός της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, θα δηλώσει “παρών” στην κούρσα για την ηγεσία της ΔΗΣΥ μαζί με την Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Καμίνη.
Την πρόθεσή του προγραμματίζεται να γνωστοποιήσει ο κ. Ραγκούσης, την προσεχή εβδομάδα, 23 Αυγούστου, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στην ΕΣΗΕΑ.
 
Top