ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ...! | Πρωτη news sport

Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα.
Ένα τίποτα της πολιτικής σκηνής, που δεν θα έβρισκε πλέον απασχόληση σε κανένα τσίρκο της προκοπής, παριστάνει σήμερα τον… υπουργό Επικρατείας. Και με ποια αρμοδιότητα, λες. Με ποια ευθύνη.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με Τσίπρα είναι ο βοηθός Μαραντόνα. ''Πάμε καλά, αντέχουμε, οι θυσίες του λαού έπιασαν τόπο''. Αυτά είπε χωρίς καμιά ντροπή η αλεκάρα του σύριζα. Ένας κομματικό στέλεχος από την εποχή του ΚΚ Εσωτερικού, που τον βρίσκεις και στις μικρές αγγελίες.
Ήταν με τον Βούτση οι παρατρεχάμενοι του μακαρίτη Λεωνίδα Κύρκου. Ο ένας σήμερα κάνει μια δουλειά, τέλος πάντων, είναι πρόεδρος της Βουλής. Ο άλλος, αυτός ο πολιτικός χάλιας τι βιόλα βαράει; Πέραν από το μισθό του ως βουλευτής, το προσωπικό που απασχολεί ως υπουργός και την αστυνομία  που τον φυλάνε με βάρδιες μη μας πάθει τίποτα στραβό, το κρίσιμο ερώτημα είναι:
- Ποια ακριβώς η παραγωγική εργασία στην κυβέρνηση του Φλαμπουράρη;
Καμία! Κοπροσκυλιάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μοναδική προσφορά του υπασπιστή του Μέσι να δίνει συνεντεύξεις για να λέει πόσο μακάκας  είναι ο λαός. Που παρά τη θέλησή του κάνει θυσίες και πιάνουν τόπο χάρη στον πρωθυπουργό Ρονάλντο.
sportdog.gr
 
Top