Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος:'Στρίβειν δια της Αποχωρήσεως από την Κρίσιμη Ψηφοφορία του ΦΟΔΣΔΑ ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός . | Πρωτη news sport

Απορρίματα - Συνεδρίαση ΦΟΔΣΔΑ


Ανάρτηση στο facebook με αφορμή την συνεδρίαση του ΦΟΣΔΑ  για την διαχείριση απορριμμάτων 


'Στρίβειν δια της Αποχωρήσεως από την Κρίσιμη Ψηφοφορία του ΦΟΔΣΔΑ στην Τρίπολη ο κος Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, ενώ η
' Συμμαχία Πολιτών ' δια του εκπροσώπου της Δημοτικού Συμβούλου Δημητρόπουλου Κωνσταντίνου , βροντοφώναξε - ΌΧΙ - στην Φαραωνικού Τύπου λύση διαχείριση κι επεξεργασία που λέγεται ΤΕΡΝΑ δηλαδή ΣΔΥΤ.
Εμείς ως 'Συμμαχία Πολιτών' καθώς και ο επικεφαλής αυτής κος Βασίλης Νανόπουλος, όπως βέβαια κι εγώ, έχουμε διατυπώσει ευθαρσώς σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, ότι είμαστε υπέρ της Τοπικής Διαχείρισης από τους Δήμους.
Άλλωστε το αποδείξαμε κατά το παρελθόν κι εμπράκτως, υπερψηφίζοντας την λύση αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο (υπάρχει ομόφωνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου) και μάλιστα δώσαμε μεγάλες μάχες , ώστε να συμπεριληφθούν στο Τοπικό Σχέδιο και δικές μας διορθωτικές εισηγήσεις εξαναγκάζοντας την Σημερινή Δημοτική Αρχή να τις κάνει αποδεκτές.
Κι αυτό τηρήσαμε ως παράταξη αλλά κι εγώ προσωπικά ο ίδιος, σταθεροί στις πάγιες θέσεις μας για τα Απορρίματα, εχθές στην εξεχόντως βαρύνουσας σημασίας και σπουδαιότητας Συνεδρίαση - Ψηφοφορία του ΦΟΔΣΔΑ.
Υπηρετήσαμε την καθαρή ομόφωνη εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου και την φωνή του Κορινθιακού Λαού.
ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
Με συνέπεια όπως πάντα η 'Συμμαχία Πολιτών ' , τα στελέχη αυτής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης κι εγώ προσωπικά, που εκπροσωπώ τον Δήμο Κορινθίων στον ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ, στις κρίσιμες Μάχες υπεράσπισης των συμφερόντων των Συνδημοτών μας. . .
' ΔΕΝ ΤΟ ΒΆΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ' όπως εσείς κε Πνευματικέ, ούτε χρησιμοποίησαμε ποτέ μεθόδους δήθεν παλικαρισμού , δήθεν λεονταρισμού ούτε δήθεν μεθόδους σύγχρονου επαναστάτη - αντάρτη.
Έπεσαν οι Μάσκες λοιπόν. . .
Πόσο θα αντεχαν στον χρόνο τα επικοινωνιιακά σας παιχνίδια, ότι δήθεν έχετε αντιταχθεί με σθένος στην λύση ΤΕΡΝΑ.
Σας Θαυμάζω στην μαεστρία της
' Κωλοτούμπας '...!!!
Ευχαριστώ κε Δήμαρχε που με συγχαρήκατε και με επαινέσατε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσίως, ότι έπραξα το καθήκον μου στην χθεσινή συνεδρίαση - Ψηφοφορία του ΦΟΔΣΔΑ , κάτι που δεν πράξατε εσείς όμως.
Εμείς σεβόμαστε τις Ομόφωνες Εντολές του Δημοτικού Συμβουλίου μας και την ξεκάθαρη εντολή του Κορινθιακού Λαού.
Εσείς όμως δεν σεβαστήκατε ούτε ως Δήμαρχος το Δημοτικό σας Συμβούλιο και δεν εκτελέσατε την εντολή που σας έδωσε.
Και κάτι ακόμα κε Δήμαρχε, γιατί το έχω απορία από καιρό. . . σας ακούω να αμφισβητείτε την Εκτελεστική Επιτροπή του ΦΟΔΣΔΑ (που εσείς εκλέξατε) ότι δεν διαπραγματεύεται με σθένος και με ορθολογικό τρόπο τις αποφάσεις του σώματος με την Κυβέρνηση και με όσους εμπλέκονται.
Δεν καταλαβαίνω ενώ σας δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβεται εσείς τα ηνία της προεδρίας του ΦΟΔΣΔΑ και να πάτε εσείς να διαπραγματευτείτε σκληρά με τους υπερασπιστές της λύσης ΤΕΡΝΑ.
Άρα επί της ουσίας Κρυφτούλι με Δον Κιχωτισμούς ενεργείτε τόσα χρόνια επί θητείας σας.
Διότι ποτέ δεν είχατε μία ολοκληρωμένη πρόταση-λύση Διαχείρισης Επεξεργασίας Απορριμάτων για τον Δήμο Μας. ..
"Δημοτικός Συμβ. Δήμου Κορινθίων Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος "
 
Top