Ρεπορτάζ -Β.ΔΕΛΗΣ-Συνέχισε το επιθετικό της "κρεσέντο" η Κόρινθος 06 και στο παιγνίδι με τον Πανσολυγειακό | Πρωτη news sport

Συνέχισε το επιθετικο της κρεσεντο
η Κόρινθος 06 και στο χθεσινό της παιγνίδι με τον Πανσολυγειακο τον οποίο νίκησε με το ευρύ 7- 0.Έτσι οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας (μαζί με τον ΠΑΣ Κορινθος ), έχει φτιάξει ένα νικηφορο σερί 4 στα 4 με απολογισμο 24 -7 τέρματα! 
Ρουτίνα στο να δώσουμε εικόνα του παιχνιδιού αφού το σκορ τα λέει όλα. 
Εκτός από τα εφτά γκολ οι παίκτες του Στ.Μπινιαρη είχαν και 4 σουτ στα δοκάρια του ατυχου Παπαγιαννη :Στο 19' ο Αραπογλου, στο 33' ο Γκουριωτης, στο 56' ο Λυγκος και στο 77' ο Χουσελας είδαν την προσπάθεια τους να σταματάει στα δοκάρια του Παπαγιαννη. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και 7 γκολ σκιαγραφουν το φιλμ του αγωνα. 
ΤΑ ΓΚΟΛ :6' και 59' Λυγκος, 27' Χρυσαφιδης, 50'Αραπογλου, 67' και 78' Χουσελας και 72' Σάντα. Δύο λόγια για τον Πανσολυγειακο. 
Πολύ αδύνατη φέτος η ομάδα του Σοφικου θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να σταθεί στη κατηγορία (Στο χθεσινό παιγνίδι είχε μόνο μια τελική εκτός εστιας σε σουτ του Πετρου...).
Εκτίμηση μας είναι ότι ο Χρήστος Βελετζας προπονητής και οι συνεργάτες του θα βρουν λύσεις για να επανέλθει στα θετικά αποτελεσματα. 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΕ ο ΚΑΛΑΡΑΣ. 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. Κεμαλαι, Γκουριωτης, Φιλης, Τριμπονιας, Χατζησοφρωνιου, Βασος, Σάντα (72'Ρινα)Λυγκος, (62'Χουσελας)Αραπογλου,Τζανετος (63' Βρενοζι ), Χρυσαφιδης ( 68'Λοντρας ). 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ. Παπαγιαννης, Ζεφι Ε. ,Ρωτιδης, MERKAJ (λ. τ. 32' Τουσουλης ), Κουτρας, Τσιγκος, Ρωτιδης Π. (77'Βενετσανος ), Tori (52' Zefi P, Πέτρου, Τσιγκος (72' Κουτρας ) Κλεττας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ
 
Top