Σημάδεψε το πρόσωπο της 32χρονης! Το γράμμα «Γ» στο δεξί μάγουλο και οι 14 μαχαιριές-βίντεο | Πρωτη news sport

Nέα στοιχεία έρχονται στο
φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία- «θρίλερ» της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο, χθες το απόγευμα.

                                                   Περισσότερα εδώ




Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης Δώρας: Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια αφού πρώτα τον ρωτήσω γιατί... (ΒΙΝΤΕΟ)



Ωστόσο είναι άγνωστο αν ο δολοφόνος το είχε χαράξει επίτηδες ή αν το τραύμα προκλήθηκε από τη μάχη που έδωσε το θύμα με τον δράστη.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν στο θώρακα πρόσθια και την πλάτη. Επιπλέον, η άτυχη κοπέλα έφερε ένα τραύμα σε σχήμα Γ κεφάλαιο στη δεξιά παρειακή χωρά (μάγουλο). Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της άτυχης 32χρονη λίγο πριν βρει τον θάνατο (ΒΙΝΤΕΟ)



Από τα τραύματα του θώρακα είχαν τρωθεί πνεύμονες και καρδιά. Μάλιστα αυτό στην καρδιά ήταν και το μοιραίο. Όπως φαίνεται, ο δράστης επιτέθηκε στην 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β' Νεκροταφείο με ιδιαίτερο μένος. Η άτυχη κοπέλα έδωσε μάχη για τη ζωή της, καθώς εντοπίστηκαν ίχνη πάλης, ενώ είχε αμυντικά τραύματα και στο δεξί της χέρι. Το μαχαίρι της επίθεσης ήταν πλάτους δύο εκατοστών.

Για την ώρα οι αστυνομικοί θεωρούν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αν και μιλούν για προσωπικά κίνητρα του δράστη, δεν αποκλείουν ακόμα και τη ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε να καταθέσει και ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίον είχαν διακόψει τις σχέσεις τους πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο ίδιος φαίνεται να έχει ισχυρό άλλοθι.

thecaller.gr
 
Top