ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ-Το κορινθιακό ντέρμπι ανέδειξε νικητή τον ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ με τον ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ | Πρωτη news sport


Το κορινθιακο ντέρμπι της Γ' εθνικής
κατηγορίας στον 6ο όμιλο ανέδειξε νικητή τον ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ο οποίος νίκησε τον ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πεναλντι του Λ.Στασινοπουλου στο 57' που κέρδισε ο Τσωκος όταν ανατραπηκε από αμυντικους των φιλοξενουμενων. 

Μετριο το Α' ημίχρονο και από τις δύο ομάδες που συναγωνιζονταν στις λάθος μεταβιβασεις, αλλά και τους γηπεδουχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 32' όταν το πλασαριστο σουτ του Ζερβου βρηκε το αριστερό δοκάρι του Σκουρτη αφού της αλλλαξε και πορεία ο πορτιερο του ΑΟΖ, αλλά στη συνέχεια της φάσης οι του ΑΟΛ εχασαν διπλή ευκαιρία να σκοράρουν με Γουλα και Γωνιαδη.

Το β'45λεπτο ποιοτικά ήταν καλύτερο χωρίς βέβαια να φτάσει σε υψηλά επίπεδα ποιότητας, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους που απειλουσαν με μακρινά σουτ κυρίως του Φανη Ζαρκου.

Εδώ αισθητή ήταν η απουσία των ατυχων Μαλαχατη (κυρίως. . . ) και του Διαμαντοπουλου στην ομάδα του Κολιακου. Έτσι οι ορανιε πήραν μια δικαιη νίκη με το γκολ του Λ.Στασινοπουλου εφτασαν τους 6 βαθμούς αντίθετα οι του ΑΟΖ παρέμειναν στους μηδέν βαθμούς και θα πρέπει να καταβαλουν μεγάλη προσπάθεια να σώσουν την παρτίδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΑΟΛ. Διασινος, Δ.Στασινοπουλος, Τσακα (80' Γκιζαριωτης ), Ντερτιλης, Τσωκος, Πετρίδης (62'Γεωργίου ), Γουλας, Σιωκος, Γωνιαδης (90+ Σαλοδημητρης ), Λ.Στασινοπουλος, Ζερβος (90+ Τζορμπατζιδης ).

ΑΟΖ:Σκουρτης, Πολυδωροπουλος, Παινεσης, Σπετσι, Παππας, Σεναι, Αποστολάκης (13' λ.τ.Κουτσουμπελας ), Καραγκούνης, Μπουρτζιαλανι, Ζαρκος, Μαραθιανος (74' Μαντζιωρος ).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

6ος όμιλος
Τα αποτελέσματα
Πέλοπας Κιάτου-Προοδευτική 0-2 
ΑΟ Λουτράκι-ΑΟ Ζευγολατιού 1-0
Εθνικός-Ασπρόπυργος 4-0 
Ιωνικός-Ιάλυσος 1-1 
Διαγόρας-Κερατσίνι 2-0 
Ρεπό: Ρόδος
 
Top