ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ !!! Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Κόρινθος 06 με το Ισθμιακό | Πρωτη news sport

ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΟΙ ΔΎΟ ΤΟΥΣ !!! 

Συνέχισε το νικηφορο σερί της η Κόρινθος 06 με θυμα της αυτη τη φορά τον αξιομαχο Ισθμιακο νικώντας τον στο γήπεδο "Γιάννης Στεφας"με το ευρύ 7-0. 
Το ματς δεν αντέχει κριτικής αφού οι νικητες ήταν μακράν καλύτεροι σε όλο το παιγνίδι. Τι να σχολιάσουμε αφού ήδη στο 14' το σκορ ήταν 3-0 με τα γκολ του Σάντα  (1')-Αραπογλου  (5')-Λυγκου  (14' ).Στο 37' ο  Μίμης Χρυσαφιδης με πεναλντι έγραψε το 4-0, ενώ η καταιγιστικη Κόρινθος 06 πέτυχε αλλα τρία γκολ με τους Αραπογλου  (61'),Χουσελα  (80') και( 89' ) Τζανετου. 
Πλούσιο ποδοσφαιρικο θέαμα για τους νικητές και  ...ηχηρό μήνυμα σε όσους κάνουν σκέψη  ...αμφισβήτησης.  Έτσι πάει το Σάββατο στο ΔΑΚ Κορινθου με ανεβασμένη ψυχολογία και περιμένει την συγκατοικο της στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα του ΠΑΣ Κορινθος.
 Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο, δηλαδή 9 στα 9. Σημειώνουμε ότι πριν την έναρξη του αγωνα τηρηθηκε ενός λεπτού σιγή από τον επανακαμψαντα διαιτητή του αγωνα Παντελή Χονδροπουλο  (βοηθοί Ταγκαλης -Τσολακης ) στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνιας που επληξε την Δυτική Αττική. 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ. Ντουντουμης, Cjini, Παντουβακης, Δανομαρας, Αγγελιδης  (49' λτ Περρας), Ρουσλαν  (88 ' Στρατικης Φ. ), Μουτσος, Κλεβιστ  (72' Κουτρας ), Οικονόμου, Παπαηλιου, Στρατικης Γ. 
  ΚΟΡΙΝΘΟΣ.2006. Κεμαλαι, Γκουριωτης  (63' Χουσελας ), Φιλης  (46' Δημητριάδης ), Μαγγινας, Μαυρελης, Αραπογλου  (63' Τριμπονιας ), Σάντα, Χατζησοφρωνιου, (66' Βασσος), Χρυσαφιδης, Λυγκος, Τζανετος. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 
 
Top